ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ILCA 4 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ILCA 4 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

 

Με κακές καιρικές συνθήκες έγινε στον Βόλο το Περιφερειακό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες.

Έλαβαν μέρος 42 ιστιοπλόοι στα Οπτιμιστ και 13 στα ILCA 4, οι οποίοι έτρεξαν έναν πολύ δυνατό αγώνα. Σε αυτό βοήθησε και το προπονητικό καμπ που προηγήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και πλέον αποτελεί θεσμό για την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τους ομίλους-μέλη της.

Στα Οπτιμιστ έγιναν 7 ιστιοδρομίες και την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Αντωνόπουλος του Ν.Ο Βόλου και Αργοναύτες. Από τον ίδιο όμιλο ήταν και οι επόμενοι τρεις της γενικής κατάταξης. Ο δεύτερος Παρίσης Καλτσογιάννης, η τρίτη Ελένη Κοτινοπούλου και ο τέταρτος Αντώνης Καραγιάννης.

Από εκεί και πέρα ο Θάνος Πρακούρας του Ι.Ο Χαλκίδας τερμάτισε 5ος, ο Βασίλειος Σταματέλος του Ν.Ο. Λίμνη Εύβοιας 6ος  και οι υπόλοιποι τέσσερις ιστιοπλόοι μέχρι την 10η θέση ήταν από τον διοργανωτή όμιλο. Ο Αντώνης Κεσμετζής 7ος, ο Βίκτωρ Κοντονάτσιος 8ος, η Μαρκέλλα Κοτινοπούλου 9η και ο Αλέξανδρος Μπακάσης 10ος.

Στα ILCA 4 έγιναν επίσης 7 κούρσες και την πρώτη θέση κατέκτησε η Ζωή Μαρίνου του Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες. Δεύτερος ήταν ο Γεώργιος Φουτζόπουλος του ίδιου ομίλου και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Πετράκης του Ι.Ο Χαλκίδας.

 

 

                                                                     ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  ΕΙΟ            

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.