Πρωτάθλημα optimist και εκπαιδευτική κατασκήνωση στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας

Πρωτάθλημα optimist και εκπαιδευτική κατασκήνωση στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου το πρωτάθλημα optimist κάτω των 11 χρόνων αλλά και η εκπαιδευτική κατασκήνωση που έγιναν στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας.

 

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε μαθήματα το πρωί από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή, Δημήτρη Δημητρίου και το μεσημέρι τρεις διαδρομές. Αυτό έγινε και το Σάββατο και την Κυριακή.

 

Συνολικά έλαβαν μέρος 49 παιδιά απ’ όλους τους Ναυτικούς ομίλους και έδειξαν να το απολαμβάνουν.

 

Αναφερόμενος στο εποικοδομητικό και χρήσιμο αυτό διήμερο για τα παιδιά ο κ. Δημητρίου μας ανέφερε:

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Κάποια εξ αυτών μάλιστα ήταν η πρώτη τους φορά. Η πιο μεγάλη ικανοποίηση ήταν που τους έβλεπα να βγαίνουν από την θάλασσα χαμογελαστούς και με μεγάλο ενθουσιασμό. Τα παιδάκια παρά το νεαρό της ηλικίας τους είχαν τη δίψα να ρωτήσουν κα να μάθουν πολλά για την ιστιοπλοΐα».

 

Στις πρώτες τρεις θέσεις στο παγκύπριο πρωτάθλημα optimist κάτω των 11 στα αγόρια είχαμε τον Παύλο Καραμήτα στην πρώτη θέση, τον Νικόλα Βερεσίε στην δεύτερη θέση και τον Νικόλα Χαραλάμπους στην τρίτη θέση, όλοι του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου. Στα κορίτσια τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις η Ελιάνα Χαραλάμπους του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, η Δημητριάνα Τοφινή του ΠΑΣΙΜΙΣ και η Μαρία Καραλοΐζου τιυ Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.»

 

With best regards

CYPRUS SAILING FEDERATION

Magda Charalambous

Administration

Tel: 00357 25 320 559

Fax: 00357 25 328 953

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.