ΣΕ LIVE STREAMING ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΕ LIVE STREAMING ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ U16 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩNEI Η ΕΙΟ

ΣΤΟ «ATHENS INTERNATIONAL SAILING CENTER»

 

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είναι πανέτοιμη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ U16 που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας από σήμερα (γίνονται καταμετρήσεις των σκαφών) έως και 9 Οκτωβρίου.

 

Όπως όλοι οι μεγάλοι αγώνες έτσι κι αυτός θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το You Tube και το Facebook της ΕΙΟ, οπότε ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις ιστιοδρομίες.

 

Αύριο Πέμπτη θα γίνουν τρεις κούρσες και σύμφωνα με την προκήρυξη έχουν προγραμματιστεί 11 ιστιοδρομίες. Τα αγόρια θα τρέξουν σε δυο γκρουπ και τα κορίτσια σε ένα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ιστιοπλόοι έχουν γεννηθεί το διάστημα 2007-2009, οι 12χρονοι που συμμετείχαν στην πανελλήνια πρόκριση του 2022, καθώς οι πρώτοι 6 αθλητές και αθλήτριες που έτρεξαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U13 του 2022.

 

Συνολικά θα αγωνιστούν 160 σκάφη. Τα 100 είναι αγόρια και τα 60 κορίτσια από 41 ομίλους της χώρας

 

Θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

 

Στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» βρίσκεται από το πρωί κλιμάκιο από το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) «Χάρισε ζωή» το οποίο κάνει ενημέρωση και δειγματοληψία σε όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δωρεάς μυελού των οστών.

 

 

                                                              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ