ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ!

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ!

Το ακριτικό Καστελόριζο επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του γραφείου αθλητισμού της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Στέφανος Χανδακάς.

 

Αυτό έγινε στα πλαίσια των εξορμήσεων των μελών του Δ.Σ. της ΕΙΟ σε ολόκληρη τη χώρα, έτσι ώστε να ακούνε από πρώτο χέρι όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι όμιλοι και στο μέτρο του δυνατού η Ομοσπονδία να συμβάλει στη λύση τους.

 

Η ΕΙΟ έχει ανακοινώσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου το πανέμορφο Καστελόριζο να αποκτήσει ναυτικό όμιλο και αυτό ήταν το θέμα συζήτησης του κ. Χανδακά με τον εκπρόσωπο του υπό ίδρυση τοπικού ομίλου Νίκος Μαγιαφή. Ο τελευταίος ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ΕΙΟ για τις υποδομές που υπάρχουν στο νησί και τις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει (το καταστατικό είναι έτοιμο), έτσι ώστε ο Ν.Ο. Καστελόριζου να πάρει σάρκα και οστά, να αποκτήσει αγωνιστική δραστηριότητα και να γίνει μέλος της Ομοσπονδίας.

 

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, το 2023 θα διεξαχθεί στο Καστελλόριζο Αγώνας Ανοιχτής Θαλάσσης με τη συνεργασία και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

 

Όπως τόσοι όμιλοι και διάφορα σωματεία από άλλα αθλήματα έτσι και στο Καστελόριζο αυτό που τους απασχολεί είναι οι δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται από τη ΓΓΑ και ο κ. Μαγιαφής ζήτησε τη βοήθεια της ΕΙΟ που ασφαλώς είναι δεδομένη.

 

Για την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, άλλωστε, η ίδρυση ναυτικού ομίλου στο ακριτικό νησί μας αποτελεί προτεραιότητα και θέλει να πιστεύει ότι οι αθλητικές αρχές – και όχι μόνο- θα πράξουν τα δέοντα.

 

 

Υ.Γ.: Στην πρώτη φωτογραφία ο κ. Χανδακάς από αριστερά και ο κ. Μαγιαφής από δεξιά. 

 

 

                                                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.