ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΠΤΙΜΙΣΤ U13 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο Ν.Ο. ΠΑΡΟΥ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΠΤΙΜΙΣΤ U13 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο Ν.Ο. ΠΑΡΟΥ

 

ΕΤΡΕΞΑΝ 273 ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΑΠΟ 45 ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ THN EIO

Τεράστια αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ U13 που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Πάρου υπό την αιγίδα της ΕΙΟ.

 

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 273 (!) από 45 ομίλους και παρά τον πολύ δυνατό αέρα που φυσούσε όλες τις ημέρες οι μικροί μας ιστιοπλόοι τα έβγαλαν πέρα μια χαρά και απέδειξαν πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς τους ότι από αυτούς εξαρτάται να εξελιχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές και να εκπροσωπούν τη χώρα μας σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

 

Το πρωτάθλημα μεταδόθηκε σε Live Streaming από την ομάδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κι αυτό συνέβαλε, έτσι ώστε οι αθλητές μας να έχουν ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα για να διακριθούν. Η ανταπόκριση των φίλων της ιστιοπλοΐας στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα ήταν ανεπανάληπτη με περισσότερους από 12.500 μοναδικούς επισκέπτες! Το Live Streaming της ΕΙΟ

στους περισσότερους σημαντικούς εγχώριους αγώνες έχει γίνει πολύ δημοφιλές κι έχει βοηθήσει τα μέγιστα τους ομίλους να προσεγγίζουν πιο εύκολα χορηγούς για να στηρίζουν τους ιστιοπλόους μας.

 

Η διοίκηση του Ν.Ο Πάρου έκανε τα πάντα για να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά που είχαν και την απαραίτητη συμπαράσταση των γονέων τους. Το πανέμορφο νησί της Πάρου φιλοξένησε πολύ κόσμο και οι πάντες έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση του πρωταθλήματος σε θάλασσα και στεριά.

 Σε έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα οι ιστιοπλόοι από την Περιφέρεια κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και έδειξαν τις πολύ μεγάλες δυνατότητές τους, προϊόν της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται στους ομίλους τους, αλλά και στα καμπ που διοργανώνει πολύ συχνά η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

 

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

ΑΓΟΡΙΑ (190 σκάφη,11 ιστιοδρομίες)

 

1. Νικόλαος Παππάς Ν.Α.Ο. Βόνιτσας 20β.

 

2. Χρήστος Διαγγελάκης Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη 26β.

 

3. Οδυσσέας Δέτσης Ι.Ο.Π. 31β.

 

4. Γεώργιος Μάνδηλας Ν.Ο. Καλαμακίου 45β.

 

5. Δημήτρης Καραγιάννης Ν.Ο. Αμφιθέας 45β.

 

6. Γεώργιος Παπαβασιλείου Ν.Ο. Καλαμακίου 51β.

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ (83 σκάφη, 10 ιστιοδρομίες)

 

1. Μαγδαληνή Διωνή Παναγιωτοπούλου Ν.Α.Ο. Π. Φώκαιας «ο Πυθέας» 17β.

 

2. Ελένη Μαργαρίτη Ν.Ο. Κατερίνης 38β.

 

3. Ελένη Μαγουλά Ν.Ο. Ανδρου 48β.

 

4. Κυριακή Γεωργακοπούλου Ν.Ο.Τ.Κ. 53β.

 

5. Χριστίνα Κομισοπούλου Ι.Ο. Χανίων 55β.

 

6. Δανάη Παυλάτου Ν.Α.Ο. Π. Φώκαιας «ο Πυθέας» 55β.

 

 

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 420

 

Με τη συμμετοχή 29 σκαφών ο Ν.Ο.Ε. διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης 420 που ταυτόχρονα ήταν και αγώνας πρόκρισης για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

Έγιναν 10 ιστιοδρομίες και νικητές αναδείχθηκαν οι Παναγιώτης Σωτηρίου – Θανάσης Λάχανης του Ι.Ο.Π με 41 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Δημήτρης Μπήτρος και Φίλιππας Κουλούρης του ίδιου ομίλου με 45β. και τρίτοι ήταν οι Ιωνας Στρωματιάς (Ν.Ο.Ε) και Κωνσταντίνος Πηγής (Ν.Ο.Τ.Κ.) με 47 βαθμούς.

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.