ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ U16 ΔΙΟΡΓΑΝΩNEI Η ΕΙΟ ΣΤΟ «ATHENS INTERNATIONAL SAILING CENTER»

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ U16 ΔΙΟΡΓΑΝΩNEI Η ΕΙΟ ΣΤΟ «ATHENS INTERNATIONAL SAILING CENTER»

 

 Ένας μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας από 5 έως και 9 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ U16 που διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ιστιοπλόοι έχουν γεννηθεί το διάστημα 2007-2009, οι 12χρονοι που συμμετείχαν στην πανελλήνια πρόκριση του 2022, καθώς οι πρώτοι 6 αθλητές και αθλήτριες που έτρεξαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U13 του 2022.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται το βράδυ. Στο πρωτάθλημα αναμένεται να αγωνιστούν 250 περίπου αθλητές και αθλήτριες.

 

Η πρώτη ιστιοδρομία θα γίνει την Πέμπτη και σύμφωνα με την προκήρυξη έχουν προγραμματιστεί 11 κούρσες.     

 

Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

 

Την πρώτη ημέρα του αγώνα το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) «Χάρισε ζωή» θα κάνει ενημέρωση και δειγματοληψία σε όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δωρεάς μυελού των οστών.

 

Το πρωτάθλημα Οπτιμιστ επιλέχθηκε, διότι θα συμμετάσχουν πολλά νέα παιδιά και οι γονείς τους  βρίσκονται σε τέτοια ηλικία που αν επιθυμούν μπορούν να γίνουν εθελοντές (από 18 έως 40 ετών).

 

                                                              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.