Το Skiathos Palace Cup αναδεικνύει τη νεανική ευρεσιτεχνία και τον εθελοντισμό

Το Skiathos Palace Cup αναδεικνύει τη νεανική ευρεσιτεχνία και τον εθελοντισμό

Το τριήμερο 5-7 Μαϊου, θα διεξαχθεί στη μοναδική Σκιάθο, ο ξεχωριστός ιστιοπλοϊκός αγώνας Skiathos Palace Cup, προσελκύοντας τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές.

Πέρα, όμως, από τα αθλητικά μηνύματα, στέλνει και μηνύματα στήριξης της νεανικής πρωτοβουλίας και ευρεσιτεχνίας, καθώς το πανέμορφο ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, που είναι ο μέγας χορηγός του αγώνα, εκτός από τη φιλοξενία σε αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες, επιβραβεύει τα παιδιά τα 9ου Γυμνασίου Βόλου.

Στις πολυτελείας και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του θα φιλοξενήσει την ομάδα Ariston που αποτελείται μόνο από κορίτσια και είναι μέρος της πρωτοβουλίας “F1 in Schools Greece 2023 – All Girls Initiative”.

Το F1 in Schools οδηγεί τους μαθητές στην απόκτηση εμπειρικής γνώσης και στην ανάπτυξη πολύτιμων ικανοτήτων για να κάνουν επαγγελματική καριέρα σε τομείς σχετικούς με STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) ή ακόμη και στην Formula 1. Επιπλέον, οι μαθητές αποκτούν γνώσεις Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας.H oμάδα Ariston που έχει πολλές επιτυχίες σε διαγωνισμούς και προσπαθεί να εξαλείψει κάθε στερεότυπο σχετικά με τη συμμετοχή των γυναικών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα ενημερώσει τα σχολεία του νησιού για την δράση F1 in Schools. Τα εισιτήρια της μετάβασης στη Σκιάθο χορηγήθηκαν από τη Seajets και το Skiatholife.gr διοργανώνει τη δράση καθώς και τις μεταφορές και τις ξεναγήσεις στο νησί.

Με τη φιλοξενία της ομάδας Ariston το SKIATHOS PALACE δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά της Σκιάθου, να έρθουν σε επαφή με νέους κόσμους, να βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία και να δεχθούν πρωτόγνωρα ερεθίσματα που ίσως αποβούν καθοριστικά για το μέλλον τους.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Σκιάθου που προσφέρει 20 δενδρύλλια προς φύτευση στο δάσος των Κουκουναριών ενώ οι εθελοντές του Skiatholife.gr θα βοηθήσουν στην διοργάνωση του Skiathos Palace Cup.

Το Εvent Management του αγώνα έχει η εταιρεία TRINITYEVENTS, με ιδιαίτερα επιτυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Το promo video του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=F74UkCql6g8

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://skiathospalacecup.gr

https://www.facebook.com/skiathospalacecup/

www.instagram.com/skiathospalacecup

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.