ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ILCA 4

ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ILCA 4

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 6η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Αίγιο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας ILCA 4 που διοργανώνει ο τοπικός ναυτικός όμιλος υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

Όποιος παρακολουθεί ζωντανά τον αγώνα από το You Tube και το Facebook της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας θα έχει διαπιστώσει ότι γίνονται εντυπωσιακές ιστιοδρομίες και το επίπεδο είναι υψηλό.

 

Σε αυτό έχουν συμβάλει τα προπονητικά καμπ που διοργανώνει η ΕΙΟ σε διάφορες περιοχές της χώρας υλοποιώντας έτσι το αγωνιστικό της πρόγραμμα που έχει να κάνει με την ανάπτυξη του αθλήματος και την ανάδειξη νέων ταλέντων. Αυτό, άλλωστε, προκύπτει και από τα αποτελέσματα.

 

Μετά και την 6η ιστιοδρομία στα 117 αγόρια προηγείται ο Νικόλαος Προκοπίου του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 18 βαθμούς (6, 1, 8, 18, 1, 2), ακολουθεί ο Θεόφιλος Κωνσταντίνος Στυλίδης του Ν.Ο.Ε. με 21 βαθμούς (3, 1, 14, 1, 38, 2) και στη τρίτη θέση είναι ο Γεώργιος Αθανασόπουλος του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης με 24 βαθμούς ( 11, 2, 6, 1, 6, 9).

 

Στα 54 κορίτσια στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Τατιανή Μπουγιατιώτη του Ν.Α.Ο. Μάτι με 11 βαθμούς (1, 2, 5, 2, 11, 1). Δεύτερη είναι η Ερμιόνη Γκίκα του Ν.Ο. Καλαμακίου με 15 βαθμούς (7, 1, 1, 1, 8, 5) και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Θεοδώρα Δαφερέρα του Ν.Ο Πάρου με 20 βαθμούς (6, 4, 4, 3, 30, 3).

 

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA 4 ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή το απόγευμα.

 

 

Περισσότερες  πληροφορίες

στο site της ΕΙΟ  https://eio.gr/

https://www.facebook.com/HellenicSailingFederation

https://www.youtube.com/channel/UCArpFa4YrRQSgVl8-MN2Ymw

https://twitter.com/SAILING_FEDERAT

https://www.instagram.com/hellenic_sailing_federation/

 

 

 

 

 

                                                                   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.