Δεύτερο Βραβείο κατέκτησε το «Καράβι της Ελπίδας» στα Ανθεστήρια Λάρνακας.

  • Δεύτερο Βραβείο κατέκτησε το «Καράβι της Ελπίδας» στα Ανθεστήρια Λάρνακας.
  • Συγκινητικό χειροκρότημα για τα παιδιά με αναπηρίες και φίλους από την παιδική Στέγη Λάρνακας.

 

Η προσπάθεια παιδιών με αναπηρίες, προσωπικού της Kition Ocean Marina και φίλων από την Παιδική στέγη Λάρνακας, να σταλούν μηνύματα που αφορούν στην ισότιμη και προσβάσιμη κοινωνία για όλους, με το στολισμένο σκάφος «Η Μαρίνα Λάρνακας και το καράβι της Ελπίδας» καταχειροκροτήθηκε από τους Λαρνακείς και επισκέπτες στην πόλη του Ζήνωνα, στα Ανθεστήρια 2023 Λάρνακας.Τα παιδιά που συμμετείχαν στο ανθοστόλιστο άρμα αρ. 27 και η ομάδα με αρ. 28 και ο σκοπός της συμμετοχής τους κέρδισαν τις εντυπώσεις και το ΄Β βραβείο, με τη χαρά των συμμετεχόντων να είναι απερίγραπτη, όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες.

Το δικαίωμα για ζωή και η ίση μεταχείριση είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες και η Kition Ocean Marina, εμπράκτως αγκαλιάζει και υποστηρίζει κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.  Εισπράττουμε πολλά περισσότερα από όσα προσφέρουμε, όταν παιδικά χαμόγελα πλημμυρίζουν το χώρο εργασίας μας και τη ζωή μας. Είναι χρέος και υπόσχεση μας σε κάθε γιορτή, να μην εξαιρείται κανείς.

 

Το Β’ βραβείο, συνοδεύεται από χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες των δύο σχολείων, που συνόδευσαν το «Καράβι της Ελπίδας».

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.