ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ORCI

ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ORCI

 

 

Τη διοργάνωση του πανελλήνιου κυπέλλου ORCi από 14 έως 17 Οκτωβρίου 2022 ανακοινώνει ο ΝΑΣ σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της ΕΙΟ. Ο αγώνας περιλαμβάνει 5 ιστιοδρομίες ελεγχόμενου στίβου και 2 παράκτιες διαδρομές.

 

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές, ο έλεγχος εξοπλισμού και η σήμανση των πανιών από την τεχνική επιτροπή.

 

Από την Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι ιστιοδρομίες, ενώ μετά το πέρας των αγώνων στο εντευκτήριο του ΝΑΣ θα παρατεθεί δεξίωση και απονομή επάθλων στους νικητές.

 

  

                            ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SPORTBOAT 2022

 

 

Το πανελλήνιο κύπελλο Sportboat 2022 συνδιοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών με την Περιφέρεια Ηπείρου, υπό την αιγίδα της Eπιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

 O πανέμορφος κόλπος της Πλαταριάς, που επιλέγεται πρώτη φορά για μια τέτοια διοργάνωση, θα αποτελέσει έναν ιδανικό αγωνιστικό στίβο απογειώνοντας την εμπειρία για τους συμμετέχοντες και προσφέροντας ένα πρωτόγνωρο θέαμα στον κόσμο που θα πάει να παρακολουθήσει.

 

Οι  μέρες διεξαγωγής του αγώνα είναι από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

 

 

 

 

 

                                                                                 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.