ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Στις 21 Δεκεμβρίου η Μαρίνα Λάρνακας κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα δυσάρεστο συμβάν, την εκδήλωση πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε δύο σκάφη, ενώ τρίτο υπέστη περιορισμένες υλικές ζημιές.

 

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 1:26 μ.μ. στη Μαρίνα Λάρνακας, σε ένα από τα ιδιωτικά ελλιμενισμένα σκάφη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στο σημείο. Λόγω των εύφλεκτων υλικών και των ισχυρών ανέμων, η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε άλλα δύο γειτονικά σκάφη. Ακολούθησε η κατάσβεση της φωτιάς σε ένα από τα τρία σκάφη και η ρυμούλκηση / απομάκρυνση των άλλων δύο, σε ασφαλή περιοχή εκτός Μαρίνας. Η άμεση επέμβασή κατέστησε δυνατή την γρήγορη αντιμετώπιση της φωτιάς, με το τρίτο σκάφος να έχει μικρότερες ζημιές.

 Η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση του προσωπικού της Μαρίνας βάσει του Σχεδίου Πυρόσβεσης της, σε συνεργασία με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τις Αρχές ασφαλείας, απέτρεψε την επιδείνωση της κατάστασης, ενώ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν από το χώρο με ασφάλεια.

 

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τις πυροσβεστικές δυνάμεις, και τις θερμές ευχαριστίες προς τους συνεργάτες μας EDT και Seabliss, καθώς και σε εθελοντές οι οποίοι ανταποκρίθηκαν για βοήθεια, αλλά και στις αρχές ασφαλείας για την άμεση και αποτελεσματική τους αντίδραση. Επιπλέον, ευχαριστούμε το κοινό και περίοικους για την εξαιρετική τους συνεργασία κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου συμβάντος.

 

Οι αστυνομικές και πυροσβεστικές έρευνες για τη διαλεύκανση των αιτιών της πυρκαγιάς συνεχίζονται.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.