ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ε.Ι.Ο. ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε., ΤΗΣ Ε.Ο.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ε.Ι.Ο. ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε., ΤΗΣ Ε.Ο.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ!

 

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει τεχνικό σεμινάριο για τους προπονητές των ολυμπιακών και διεθνών κατηγοριών.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας από το  Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου (9 πρωί μέχρι 6 το απόγευμα).

 

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους προπονητές και αυτό είναι  φυσιολογικό, διότι οι συμμετέχοντες θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταρτιστούν ευρύτερα για το άθλημα που υπηρετούν.

 

Εκτός από τις νέες προπονητικές μεθόδους, οι προπονητές θα ενημερωθούν και για διάφορα άλλα πολύ σοβαρά θέματα που τους αφορούν και θα τους βοηθήσουν στην καθημερινή επικοινωνία τους με τους ιστιοπλόους, όπως είναι το αντιτόπινγκ, η αθλητική ακεραιότητα, οι πρώτες βοήθειες κλπ.

 

Ομιλητές θα είναι ο εργοφυσιολόγος Ηλίας Ζαχαρόγιαννης, ο αθλητικός ψυχολόγος Κωνσταντίνος Χρυσικάκης, ο διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου και η Ολυμπιονίκης μας Σοφία Παπαδοπούλου, η οποία θα αναπτύξει το πρόγραμμα «Ιστιοπλοΐα Γένους Θηλυκού».

 

Το σεμινάριο θα γίνει με τη στήριξη της ΔΟΕ – Ολυμπιακή Αλληλεγγύη, της Ε.Ο.Ε. και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (θα την εκπροσωπήσει ο Γιάννης Παπάζογλου από τον τομέα Ανάπτυξης προπονητών). Υποστηρικτές θα είναι η Ε.Π.ΑΘΛ.Α (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας) με εκπρόσωπο την Φωτεινή Καραμαλάκη, ο Ε.Ο.ΚΑ.Ν (Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ) με εκπροσώπους τον δικηγόρο Χρήστο Χριστόπουλο και την Αντωνία Κώτσια και η Ε.Ν.ΑΚ (Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία) με εκπρόσωπο την Μαρία Δελατόλα. 

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.