Μηδενικές αυξήσεις για το 2024 στους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής στη Μαρίνα Λάρνακας

Μηδενικές αυξήσεις για το 2024 στους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής στη Μαρίνα Λάρνακας

  • Eπιπρόσθετες επενδύσεις για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών σκαφών αναψυχής.

 

Η Kition Ocean Holdings, ανακοινώνει την απόφασή της να μην προχωρήσει σε αυξήσεις στα τέλη ελλιμενισμού για τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής για το έτος 2024. Σε εκδήλωση προς τους πελάτες της στη Μαρίνα Λάρνακας, ο Ιδρυτής και οραματιστής του έργου της εταιρείας Πάνος Αλεξάνδρου ανέφερε ότι, η απόφαση «προέκυψε μετά από πολλές εσωτερικές συναντήσεις της εταιρείας για την περίοδο 2023-2024 και αποτελεί ένδειξη της δέσμευσής της, για τη διατήρηση θετικών σχέσεων με τους ιδιοκτήτες σκαφών».

 

Ο κύριος Αλεξάνδρου, ανακοίνωσε επιπρόσθετα, την απόφαση της εταιρείας να επωμιστεί το κόστος πέραν των εκτατών χιλιάδων ευρώ για αγορά και εγκατάσταση μικρής αποβάθρας, η οποία θα τοποθετηθεί στο πλάι της υφιστάμενης ξύλινης αποβάθρας, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να πραγματοποιούνται οι μίνι κρουαζιέρες και να εξυπηρετούνται οι τουρίστες, για την επόμενη τριετία, περίοδο κατά την οποία θα κατασκευάζονται τα έργα στη Μαρίνα Λάρνακας.

 

Η κίνηση αυτή γίνεται, όπως εξήγησε ο κύριος Αλεξάνδρου, σε ένδειξης καλής θέλησης κι επιθυμίας των επενδυτών στη Μαρίνα Λάρνακας, να συνεργαστούν με τους επαγγελματίες σκαφών και να στηρίξουν και να μειώσουν όσο γίνεται, τις επιπτώσεις που τυχόν θα προκύψουν κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του μεγαλεπήβολου αυτού έργου.Όσο αφορά τη συνεχιζόμενη αναβάθμιση της ιστορικής αποβάθρας, στόχος της εταιρείας είναι να γίνει η αποβάθρα πόλος έλξης επισκεπτών και κατοίκων της πόλης της Λάρνακας.

 

«Η αποβάθρα θα γίνει πιο ελκυστική και στόχος μας είναι να ενισχυθεί η προβολή των σκαφών αναψυχής και να δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να περπατά στην αποβάθρα, να μπορεί να περάσει ευχάριστα ποιοτικό χρόνο με μουσική και φαγητό, ενώ ταυτόχρονα να παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών στη Μαρίνα Λάρνακας, με ασφάλεια» ανέφερε ο κύριος Αλεξάνδρου.

 

Η Kition Ocean Holdings διαβεβαιώνει ότι, όλες οι ενέργειες εστιάζουν στη συνεργασία με όλους τους φορείς και εταίρους, για αναβάθμιση του ναυτικού τουρισμού και προσέλκυση τουριστών και ντόπιων, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τη Μαρίνα Λάρνακας και κατά τη διάρκεια των εργασιών.

 

 

 

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Kition, «Η εκδήλωση αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωριστούμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε δεσμούς. Η εταιρεία έχει στόχο να διατηρήσει τις καλές σχέσεις και την αποτελεσματική επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες σκαφών».

 

Οι ιδιοκτήτες σκαφών θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν στην εταιρεία τις εισηγήσεις τους και τα μικρά θέματα που προκύπτουν, προκειμένου να συζητούνται και να αποφασίζονται από κοινού βιώσιμες λύσεις.  Βασιζόμαστε συμπλήρωσε, «στη δημιουργία σχέσεων και έχουμε ως στόχο να αποφεύγονται διαφορές μέσα από τη σωστή επικοινωνία και τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.»

 

Ο κύριος Αλεξάνδρου σχολίασε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για καθυστερήσεις, εξηγώντας στους προσκεκλημένους ότι, προέκυψαν ζητήματα στατικότητας του Ναυτίλου και σε κάποια σημεία στην αποβάθρα, για τα οποία χρειάστηκε αρκετή εργασία κάτω από το νερό. Ο Ναυτίλος είχε φθορές με το πέρασμα των χρόνων και αφαιρέθηκε η οροφή από αμίαντο, ενέργειες που επέφεραν κάποιες καθυστερήσεις.

 

Τον Απρίλιο του 2024 θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για την αναπαλαίωση της αποβάθρας, το πρώτο τρίμηνο του 2024 ώστε να πραγματοποιηθεί η κατάθεση του θεμέλιου λίθου στις αρχές Απριλίου και θα ακολουθήσουν οι μεγάλες εργασίες, εντός της Μαρίνας και τα κατασκευαστικά έργα προς τον δρόμο Δεκέλειας.

 

Παράλληλα, η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασίες με γνωστούς οίκους για ανάπτυξη της Μαρίνας και την προσαρμογή της, στα πρότυπα των υπερσύγχρονων μαρίνων.

 

Η αναβάθμιση και επιδιόρθωση των υφιστάμενων αποβάθρων και η εκβάθυνση, προγραμματίζονται να διεξαχθούν ταυτόχρονα με τις εργασίες στη Μαρίνα. Θα ζητηθεί από τις τεχνικές ομάδες της εταιρίας να διεκπεραιώσουν το συντομότερο τις εργασίες, προκειμένου να μην επηρεάσουν την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία της Μαρίνας.

 

Όσον αφορά το θέμα του πάρκινγκ και της ασφάλειας, προβλέπεται εκτενής επιθεώρηση στη Μαρίνα, ώστε να διασφαλιστεί η ανεμπόδιστη λειτουργία των δραστηριοτήτων εντός και εκτός της μαρίνας, από τους ιδιοκτήτες σκαφών και επισκεπτών,

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.