ΣΕ LIVE STREAMING ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SPORT BOAT ΣΤΟΝ Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΣΕ LIVE STREAMING ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SPORT BOAT ΣΤΟΝ Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

 

ΣΕ 59 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ  ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

 

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός διεθνής αγώνας διεξάγεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα διοργανώνεται από τον Ν.Ο. Καλαμακίου. Πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ORC Sport Boat (αγώνας Ανοιχτής Θαλάσσης) στον οποίο παίρνουν μέρος 14 σκάφη από 5 χώρες και ταυτόχρονα αποτελεί και πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, τις δυο τελευταίες ημέρες, δηλαδή το Σάββατο και την Κυριακή, ο  αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την ερασιτεχνική ομάδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο κανάλι της στο You Tube (www.youtube.com@ HELLENICSAILINGFEDERATION).

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Ε.Ι.Ο. μετέδωσε ζωντανά τον Αγώνα Ανοιχτής Θαλάσσης της Ανδρου και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακήΤα στατιστικά στοιχεία, άλλωστε, του YouTube από τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων από 01/01/2023 μέχρι σήμερα μιλάνε από μόνα τους :

 

1/1/2023-25/9/2023

 

Προβολές : 870683

 Εμφανίσεις :69885

 Χρόνος Παρακολούθησης : 18409 ώρες

 Φύλο

34,5% Γυναίκες

65,5% Ανδρες

 Ηλικία

13-24 : 12,3%

25-34 : 6.5%

35-44 : 18,7%

45-54: 43,9%

55-64: 10,8%

65+: 7,9%

Χώρες : 59

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είναι η πρώτη σε ολόκληρο τον κόσμο που μεταδίδει ζωντανά αγώνες Τριγώνου και Ανοιχτής Θαλάσσης και αυτό έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον από πολλές χώρες που ζητούν την απαραίτητη τεχνογνωσία και είναι έτοιμες να ακολουθήσουν.

Η ερασιτεχνική ομάδα της Ε.Ι.Ο. έχει καλύψει τηλεοπτικά διοργανώσεις στην Κύπρο και δέχεται προτάσεις κι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι πάντες, πλέον, αντιλαμβάνονται ότι η ιστιοπλοΐα μπορεί να μπει ανά πάσα στιγμή σε κάθε σπίτι και ο οποιοσδήποτε να απολαμβάνει αυτό το ξεχωριστό θέαμα που προσφέρουν οι αθλητές και οι αθλήτριες στη θάλασσα. Οι ζωντανές μεταδόσεις έχουν εκτοξεύσει πια το άθλημα σε όλα τα επίπεδα.

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.