Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας: Μια μεγάλη Αγκαλιά στα Παιδιά με Χρόνιες Παθήσεις

Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας: Μια μεγάλη Αγκαλιά στα Παιδιά με Χρόνιες Παθήσεις

Την αγάπη τους για τη θάλασσα, το ταλέντο τους στο κολύμπι και το φιλανθρωπικό σκοπό, συνδύασαν με επιτυχία, δώδεκα κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, οι οποίοι συμμετείχαν στον “Κολυμβητικό περίπατο”  Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργάνωσε η Μαρίνα Λάρνακας, προς ενίσχυση του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου για παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις.

 

Ο καλός καιρός ευνόησε τους υποστηρικτές κι επισκέπτες στη Μαρίνα Λάρνακας, όπου οι μικροί φίλοι απόλαυσαν εντυπωσιακά παιγνίδια και άλλες δραστηριότητες στον περίβολο της Μαρίνας και οι μεγάλοι απόλαυσαν στιγμές πλάι στη θάλασσα και συμμετείχαν στην φιλανθρωπική εκστρατεία.

 

Με το σύνθημα Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας οι κολυμβητές πραγματοποίησαν μια θαλάσσια διαδρομή με αφετηρία την Μαρίνα Λάρνακας, μέχρι το αεροδρόμιο της πόλης και επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης, όπου τους υποδέχθηκαν πανηγυρικά, φίλοί, μέλη της, οικογένειας τους και πολίτες που έσπευσαν να υποστηρίξουν αυτόν τον σκοπό.Την εκδήλωση στήριξε ο Δήμος Λάρνακας και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, ο οποίος έδωσε το παρόν του.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Φίλιππου Χατζηζαχαρία. Σε χαιρετισμό του συνεχάρη την Kition Ocean Marina για την πρωτοβουλία, το Δήμαρχο Λάρνακας που στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις και τους κολυμβητές που αποτέλεσαν φωτεινό παράδειγμα για στήριξη οικογενειών και παιδιών.

 

Ο βουλευτής Αντρέας Αποστόλου και εκ των ιδρυτών του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, ευχαρίστησε όσους αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, αναφέροντας ότι, ο αθλητισμός ενώνει, στηρίζει και προσφέρει, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται για το συνάνθρωπο τους.

Ευχαρίστησε χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στο, να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ περίπου, και να στεφθεί με επιτυχία η αθλητική διοργάνωση. Αυτό το ποσό ανέφερε ο κύριος Αποστόλου, προορίζεται στην ενίσχυση οικογενειών που συνοδεύουν τα παιδιά τους για θεραπεία στο εξωτερικό, όταν δεν υπάρχει η ανάλογη κρατική μέριμνα για τις συγκεκριμένες ανάγκες.

 

Ο κολυμβητικός περίπατος, αποτέλεσε μια εξαιρετική απόδειξη, πως οι δυσκολίες κάποιων οικογενειών με παιδιά πάσχοντα, μπορούν να γίνουν ελαφρύτερες, μέσα από δράσεις αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.