ΜΕ 11 ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO!

ΜΕ 11 ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO!

 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας Techno που φιλοξένησε ο Αθηναϊκός Ομιλος Θαλασσίων Αθλημάτων υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

Ο σπουδαίος αυτός αγώνας έγινε στον θαλάσσιο κόλπο της Λούτσας από 1 έως 4 Ιουλίου και έλαβαν μέρος 83 ιστιοπλόοι από οκτώ ομίλους, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

 

Στα Τ 293 Plus έτρεξαν 21 σκάφη και έγιναν 11 συναρπαστικές ιστιοδρομίες.

 

Στα αγόρια κέρδισε ο Μ. Καλπογιαννάκης του Α.Ο.Θ.Α. με 11β. και ακολούθησαν ο Φ. Ζαννάρας του Ν.Ο.Β με 40β. και ο Ε. Κονταξάκης του Ν.Α.Ο. Κέκρωψ με 41 βαθμούς.

 

Στα κορίτσια νίκησε η Α. Κωστή του Ν.Α.Ο. Κέκρωψ με 37β., δεύτερη ήταν η Μ. Χερουβείμ του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 43β. και τρίτη η Δ. Ποντίφηξ του Ν.Ο.Β. με 51 βαθμούς.

 

Στα Τ 293 της κατηγορίας U17 αγωνίστηκαν 28 σκάφη.

 

Μετά από 11 κούρσες στα αγόρια κέρδισε ο Π. Κονταρίνης του Α.Ο.Θ.Α. με 10β., δεύτερος ήταν ο Γ. Σταθόπουλος του ίδιου ομίλου με 27β. και τρίτος ο Δ. Αντωνάκας του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 33β.

 

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέλαβε η Μ. Καρβουνιάρη του Ν.Α.Ο. Κέκρωψ με 68β. και ακολούθησαν η  Σ. Αρβανίτη του Ν.Ο.Β. με 90β. και η Ν. Αναγνώστου του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 110 βαθμούς.

 

Στην κατηγορία U15 και U13 Τζούνιορ τις 11 ιστιοδρομίες έτρεξαν 34 σκάφη.

 

Στα αγόρια κέρδισε ο Σ. Καλπογιαννάκης του Α.Ο.Θ.Α. με 13β. και ακολούθησαν ο Μ. Κουτέλας του Ν.Ο.Β. με 35β. και ο Α. Βασμανώλης του Α.Ο.Θ.Α. με 58β.

 

Στα κορίτσια νίκησε η Δ. Αναγνώστου του Ν.Ο.Β. με 56β., δεύτερη ήταν η Α. Ι. Γουίντερς του Ν.Ο.Κ.Β. με 81β. και τρίτη η Γ. Βασιλείου του Α.Ο.Θ.Α. με 114 βαθμούς.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.