ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

 

 

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία το ανακοίνωσε, το ανέδειξε και έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να γίνει πράξη. Μετά από 13 χρόνια ξεκίνησε ως επιλογή στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών το μάθημα ιστιοπλοΐας με την προσδοκία την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-25 να λειτουργήσει ο αντίστοιχος τομέας.

Χθες Τετάρτη, μάλιστα, το τμήμα Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ με καθηγητή τον κ. Νίκο Μάλη έκανε το πρώτο του μάθημα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του “Athens International Sailing Center”, αλλά και στην αίθουσα των γενικών συνελεύσεων της ΕΙΟ που υπάρχει η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για μαθήματα.

Μέχρι πρότινος το μοναδικό τμήμα που γινόταν μάθημα επιλογής με ειδικότητα στην ιστιοπλοΐα  βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη και ο καθένας μπορεί ν’ αντιληφθεί το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι φοιτητές της Περιφέρειας Αττικής, της νησιωτικής και Νότιας Ελλάδας.

Η ΕΙΟ, λοιπόν, με συντονισμένες ενέργειες έθεσε το πολύ σοβαρό θέμα στον τότε κοσμήτορα των ΤΕΦΑΑ Νίκο Γελαδά, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας και προχώρησε σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να λειτουργήσει ξανά στην Αθήνα ο τομέας της ιστιοπλοΐας.Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τους φοιτητές και η πρόεδρος Νίκη Αναστασίου αφού τους καλωσόρισε τους τόνισε: «Η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχετε επιλέξει ειδικότητα στο πανέμορφο άθλημά μας και πλέον τα μαθήματα  θα γίνονται και στην Αθήνα μ’ ένα εξαίρετο καθηγητή και γνώστη της ιστιοπλοΐας, όπως είναι ο κ. Μάλης. Θα προτείνουμε, μάλιστα, να διεξάγεται και αγώνας μεταξύ των φοιτητών στα ΤΕΦΑΑ, έτσι ώστε να εξοικειωθείτε ακόμα περισσότερο και να ζήσετε από πολύ κοντά την ιστιοπλοΐα».

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.