Μέλη της CYMEPA η Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina.

  • Μέλη της CYMEPA η Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina.
  • “Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση της δημιουργίας κουλτούρας και προστασίας του Θαλάσσιου περιβάλλοντος”.

 

Oι εταιρείες Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina, προστίθενται στον κατάλογο των μελών της CYMEPA, τη ΜΚΟ η οποία στηρίζει την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στελέχη και δυναμικό της Kition Ocean Port και της Kition Ocean Marina, συμμετέχουν πλέον ενεργά στο Ίδρυμα CYMEPA, το οποίο σε συνεργασία με ναυτιλιακούς φορείς και χερσαίους οργανισμούς, πραγματοποιούν δράσεις για πρόληψη, ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση, ενημέρωση και έμπρακτη φροντίδα για αντιμετώπιση και αποτροπή της θαλάσσιας ρύπανσης.Ο Διευθυντής της Kition Ocean Marina, Αναστάσης Φιλίππου, παρέλαβε τα πιστοποιητικά συμμετοχής, από τον εκπρόσωπο της CYMEPA, Χρίστο Τσαγκάρη. Ο κύριος Φιλίππου χαρακτήρισε τιμή και συνάμα υποχρέωση, τη συμμετοχή στις δραστηριότητες της CYMEPA, που αντανακλούν στη φιλοσοφία των δύο εταιρειών.

 

“Ζούμε και εργαζόμαστε πλάι στη θάλασσα και συμβάλλουμε έτσι στη δημιουργία κουλτούρας για την προστασία του απέραντου γαλάζιου και των ακτών του. Οι διάφορες εκδηλώσεις που φιλοξενούμε στη Μαρίνα Λάρνακας, έχουν πάντα στο επίκεντρο τη θάλασσας και τα οφέλη που αποκομίζουμε όλοι”, αναφέρει ο κύριος Φιλίππου.

 

Με την αποπεράτωση του μεγαλόπνοου έργου Λιμάνι – Μαρίνα σημειώνει, “θα γίνουν όλες οι ενέργειες διεκδίκησης Γαλάζιας Σημαίας, που θα είναι για μας τίτλος τιμής”.

 

Επίσης, Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina, υπόσχονται αγαστή συνεργασία με το Ίδρυμα CYMEPA και συμπόρευση σε πρωτοβουλίες  καθαρισμού του βυθού και των ακτών, εκπαιδεύσεις νεαρών και φιλοξενία εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προσέλκυση του πιο κοντά στη θάλασσα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.