Ο  Ι.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΄΄ΠΑΜΒΩΤΙΣ 2023΄΄ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2023  ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ

Ο  Ι.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΄΄ΠΑΜΒΩΤΙΣ 2023΄΄ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2023  ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ

 

Ο ΙΟΙ με ιδιαίτερη χαρά και αθλητική υπερηφάνεια διοργάνωσε και διεξήγαγε με απόλυτη επιτυχία, στις 13 και 14 Μαΐου 2023, τον Πανελλήνιο διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα τριγώνου “ΠΑΜΒΩΤΙΣ” για σκάφη των κλάσεων Optimist και ILCA, για ενδέκατη χρονιά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στην διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά ιστιοπλοϊκά χρονικά της Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχαν οι Ιστιοπλοϊκοί και Ναυταθλητικοί όμιλοι της Βόνιτσας, των Ιωαννίνων ως διοργανωτής και διαγωνιζόμενος, της Λευκάδας, του Μεσολογγίου και της Πρέβεζας (με αλφαβητική σειρά) με 44 αθλητές και ισάριθμα αγωνιστικά σκάφη.Παρά τις ιστιοπλοϊκά αντίξοες συνθήκες της βροχής και της άπνοιας διεξήχθησαν επιτυχώς 3 ιστιοδρομίες κατά την πρώτη αγωνιστική ημέρα και 2 ιστιοδρομίες την δεύτερη.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των διαγωνισθέντων αθλητών, η μεγάλη συμμετοχή και οι πολυμελείς αποστολές των ομίλων αποδεικνύουν την συνεχώς ανερχόμενη ποιότητα της αθλητικής ιστιοπλοΐας στην περιοχή, όσο και τις μεγάλες προοπτικές ενός από τους καλύτερους σε δυνατότητες και συνθήκες υδάτινου στίβου σε διεθνές επίπεδο, του στίβου της Λίμνης Παμβώτιδας.

Η διοίκηση του Ομίλου Ιωαννίνων και η Επιτροπή Αγώνα συγχαίρουν και ευχαριστούν τους αθλητές (στο σύνολό τους ανήλικοι), τους προπονητές των κατά τόπους Ομίλων, τους γονείς των αθλητών και την μεγάλη ομάδα των εθελοντών, που με τις προσπάθειές τους έκαναν και την φετινή διοργάνωση μια μοναδική εμπειρία!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.