ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ TECHNO 293 KAI TECHNO 293 PLUS ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ TECHNO 293 KAI TECHNO 293 PLUS ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ TOY «ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 2022»

 

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχε ο αγώνας στις κατηγορίες Techno 293 και Techno 293 Plus που  έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης  στα πλαίσια του «Athens  International  Sailing  Week  2022». Ο αγώνας είχε αναβληθεί τον περασμένο μήνα, λόγω συμμετοχής των Ελλήνων ιστιοπλόων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Η ερασιτεχνική ομάδα Live Streaming της ΕΙΟ μετέδωσε ζωντανά τις ιστιοδρομίες και την απονομή των μεταλλίων στο κανάλι της στο You Tube και το Facebook κι αυτό βοήθησε τους ιστιοπλόους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έγιναν πολύ δυνατές κούρσες και οι προπονητές έχουν συγκεντρώσει πλούσιο υλικό που στην πορεία θα τους φανεί πολύ χρήσιμο.

Στα Techno 293 Plus τα 7 σκάφη έτρεξαν 9 ιστιοδρομίες και την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης με 10 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Φινέας Ζανναράς του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 13β. και στην τρίτη η Σοφία Αθανασιάδου του ίδιου ομίλου με 26 βαθμούς.

Στα Techno 293 U17 έλαβαν μέρος 26 σκάφη τα οποία έτρεξαν 9 κούρσες. Πρώτος ήταν ο Πέτρος Κονταρίνης του Αθηναϊκού Ν.Ο με 10 βαθμούς, δεύτερος ο Μηνάς Κουτέλας του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 24β. και τρίτη η Νεφέλη Αναγνώστου του ίδιου ομίλου με 30 βαθμούς.

Στα Techno 293 U15 συμμετείχαν 29 σκάφη κι έγιναν 5 ιστιοδρομίες. Νικητής ήταν ο Φίλιππος Μανάκογλου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 11 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Ιωάννου του Αθηναϊκού Ν.Ο. με 16β. και την τρίτη ο Παύλος Καλλίτσης του Ν.Α.Ο. Βάρης Βάρκιζας με 18 βαθμούς.

Στα Techno 293 U13 τα 21 σκάφη έτρεξαν 5 κούρσες. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Θησέας Νικολόπουλος του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 8 βαθμούς, δεύτερος ήταν ο Ορέστης – Νικόλαος Παλαμίδης του ίδιου ομίλου επίσης με 8 βαθμούς και τρίτος ο Σπύρος Μοναστηριώτης του Αθηναϊκού Ν.Ο με 17 βαθμούς.      

Περισσότερες πληροφορίες στο

Site της ΕΙΟ  https://eio.gr/

https://www.facebook.com/HellenicSailingFederation

https://www.youtube.com/channel/UCArpFa4YrRQSgVl8-MN2Ymw

https://twitter.com/SAILING_FEDERAT

https://www.instagram.com/hellenic_sailing_federation                                     

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  ΕΙΟ                                

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.