ΣΕ LIVE STREAMING ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ TECHNO 293 KAI TECHNO 293 PLUS ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ TOY «ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 2022»

       ΣΕ LIVE STREAMING ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ TECHNO 293 KAI TECHNO 293 PLUS ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ TOY «ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 2022»

 

 Με 90 σκάφη  από 7 ομίλους ξεκινά σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης ο αγώνας στις κατηγορίες Techno 293 και Techno 293 Plus που δεν είχε διεξαχθεί στο «Athens  International  Sailing  Week  2022», λόγω συμμετοχής των Ελλήνων ιστιοπλόων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Αναλυτικά θα τρέξουν 7 σκάφη στα Techno Plus, 29 στα Techno U17, 33 στα Techno U15 και 21 στα Techno U13.

Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία θα τον μεταδώσει σε Live Streaming από το κανάλι της στο You Tube και το Facebook όπως έχει πράξει σε άλλους 13 σημαντικούς αγώνες  μέσα στο 2022 σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο καθένας, δηλαδή,  μέχρι και την Κυριακή θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τις ιστιοδρομίες σε μια κατηγορία που η χώρα μας έχει κάνει αλματώδη βήματα προόδου και σε διεθνές επίπεδο έχει σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες.

 

                                              ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ FINN

Σήμερα ολοκληρώνεται στον Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Finn στο οποίο συμμετέχουν πέντε σκάφη.

Μετά και την τρίτη ιστιοδρομία προηγείται ο Αντώνης Τσότρας του Ολυμπιακού με  3 βαθμούς και ακολουθούν οι Αλέξανδρος Νικηφόρος Ραρής του Α.Ι.Ο. Ρίου Ιάσων με 7 β. και ο Ειρηναίος Γναφάκης του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης με 10 βαθμούς.

Αμέσως μετά ακολουθεί στον ίδιο όμιλο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Star το οποίο ολοκληρώνεται στις 21 του Δεκεμβρίου.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  ΕΙΟ                                

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.