Παρουσίαση των πανιών Κακίτσης KakitsiSails

Παρουσίαση των πανιών Κακίτσης KakitsiSails

Παρουσίαση των πανιών Κακίτσης  KakitsiSails

Γρήγορα και ανθεκτικά πανιά

Η εταιρεία Κακίτσης κατασκευάζει πανιά για αγώνες (τόσο για απλούς αγώνες ομίλων όσο και για αγώνες στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο) καθώς και για ιστιοφόρα που χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναψυχής. Κατασκευάζει επίσης πανιά κατά παραγγελία για κάθε τύπο παραδοσιακών σκαφών.

Κάθε κατηγορία έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις. Στην KakitsiSails πάντοτε στοχεύουμε στο να βελτιστοποιούμε το κάθε πανί ανάλογα με το σκάφος και με τον σκοπό που προορίζετε να χρησιμοποιηθεί.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι τόσο για την απόδοση και την αντοχή των πανιών μας που έχουν δοκιμαστεί σε όλες τις συνθήκες που επικρατούν στα νερά της Ευρώπης.

Παρουσίαση των πανιών Κακίτσης KakitsiSails
Figure 1. Brissot x-332

Παράλληλα με την προσωπική εμπειρία του Γιάννη Κακίτση ως ναυτικού και πέραν των 35 χρόνων ως σχεδιαστή πανιών, χρησιμοποιούμε το πιο σύγχρονο λογισμικό και καινοτόμο έρευνα για να διασφαλίσουμε ότι ο σχεδιασμός κάθε πανιού ανταποκρίνεται καλύτερα στην χρήση για την οποία προορίζετε σε κάθε σκάφος.

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας καραβόπανο  (Dacron, Dacron +, Pentex, Kevlar, Carbon, spinnaker cloth) που κατασκευάζεται από την Dimension-Polyant στην Γερμανία και την Contender Sailcloth της Ολλανδίας. Χρησιμοποιούμε μόνο άριστης ποιότητας υλικό και εξοπλισμό για τα πανιά για να εξασφαλίζεται η απόδοση και η αντοχή τους.

Προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές τόσο για τους επαγγελματίες αλλά και για όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών. Κυρίως όσο αφορά τους επαγγελματίες πελάτες μας μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ανάλογα με τις παραγγελίες, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα για την παράδοση τους

Παρουσίαση των πανιών Κακίτσης KakitsiSails
Figure 2. Alpha Bank Vroling 49

Τετράγωνο Κυρίως Πανί (Μαΐστρα)

Φέτος η KakitsiSails σχεδίασε και κατασκεύασε το τετράγωνο Κυρίως Πανί με το οποίο όλα τα σκάφη που είχαν τέτοιο πανί δεν έχουν χάσει ούτε μία Ρεγκάτα. Το σκάφος Afroesa ένα  Sun Fast 3200 κέρδισε συνολικά το Ionia Regatta, Κυκλάδες και όλες τις άλλες κούρσες που τερμάτισε. Το Πανί ήταν κατασκευασμένο από  Carbon-Lite-Skin με ένα νέο Jip  με το ίδιο υλικό (Dimension-Polyant).

Παρουσίαση των πανιών Κακίτσης KakitsiSails
Figure 3. Afroesa Sun Fast 3200

banner_new6

 

 

 

 

 

 

Translate »