ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 420 ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΚΩΒΙΝΑ ΚΕΡΚΕΖΟΥ-ΔΑΝΑΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ!

ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 420 ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΚΩΒΙΝΑ ΚΕΡΚΕΖΟΥ-ΔΑΝΑΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ!

 

Φινάλε σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης 420 που διεξάγεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και οι Ιακωβίνα Κερκέζου- Δανάη Γιαννούλη εξακολουθούν να διεκδικούν μετάλλιο.

 

Μετά και την 10η ιστιοδρομία οι πρωταθλήτριες κόσμου και Ευρώπης το 2023 βρίσκονται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης των 27 σκαφών με 29 βαθμούς. Προηγείται το ισπανικό σκάφος με 24β. και ακολουθεί αυτό τη Βραζιλίας με 27β.

 

Στην 9η κούρσα οι Ελληνίδες αθλήτριες χρεώθηκαν με 28 βαθμούς ποινής (την αφαίρεσαν ως τη χειρότερη) μετά από ένσταση των Ισπανίδων και γι’ αυτό υποχώρησαν στην 3η θέση. Τα πάντα, όμως, είναι ανοιχτά. Στην τελευταία ιστιοδρομία κατέλαβαν την 5η θέση.

 

Οι Δήμητρα Πελέκη – Φεβρωνία Μπουζάνα είναι 17ες με 138β. και 3ες στην κατηγορία U17. Στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 5ες και 8ες αντίστοιχα.

 Στους άνδρες οι Δημήτρης και Νίκος Σουρλατζής είναι 7οι με 78 βαθμούς σε σύνολο 78 σκαφών. Στην 9η και 10η ιστιοδρομία τερμάτισαν 14οι και 20οι αντίστοιχα.

 

Οι Ιωάννης Τουρνής – Γεώργιος Ηρακλής Μιχαλόπουλος τερμάτισαν 21οι και 37οι αντίστοιχα και είναι 17οι στη γενική και 1οι στην κατηγορία U17.

 

Οι Σωκράτης Χαμαριάς – Ιάσων Ξύπας είναι 42οι και 4οι στα U17, ενώ οι Ιων Σταμάτιος Στρωματιάς- Κωνσταντίνος Οδυσσέας Πηγής είναι 44οι και 5οι στην κατηγορία U17.

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.