Σε εξέλιξη βρίσκεται η πανελλήνια πρόκριση για την εθνική ομάδα

       ΜΕ 235 ΣΚΑΦΗ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ΛΕΙΖΕΡ 4,7

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πανελλήνια πρόκριση για την εθνική ομάδα στις κατηγορίες Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 που διοργανώνει ο Ολυμπιακός με τη συνεργασία της ΕΙΟ.

 

Τρέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που προκρίθηκαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα 144 σκάφη Οπτιμιστ από 42 Ναυτικούς ομίλους  και 91 Λέιζερ 4,7 από 41 ομίλους  τα οποία τηρούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο των διοργανωτών λόγω της πανδημίας.

 

Στα Οπτιμιστ οι 5 πρώτοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας και οι επόμενοι 7 (οι 4 πρέπει να είναι του ίδιου φύλου) θα αγωνιστούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ισπανίας.

 

 Στα Λέιζερ 4, 7 τα 10 πρώτα αγόρια και τα 10 πρώτα κορίτσια θα αποτελέσουν την εθνική ομάδα.

 

Ο αγώνας ολοκληρώνεται την Κυριακή.

 

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΕΙΖΕΡ ΡΑΝΤΙΑΛ U21

 

 Με δύο ιστιοπλόους θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ U21 που θα διεξαχθεί  στο Μαυροβούνιο μέχρι τις 16 Ιουνίου. Πρόκειται για τον Ιάσων Κεφαλλωνίτη του Ν.Ο. Καλαμακίου και τον Γιώργο Παπαδάκο του Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας.

 

                                                                                         ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.