ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ iQFOiL

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ iQFOiL

 

 

Ένα προπονητικό σεμινάριο διαφορετικό από τα προηγούμενα θα διεξαχθεί αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο «Athens International Sailing Center».

 

Το σεμινάριο θα αφορά αποκλειστικά τους προπονητές που ειδικεύονται στα iQFOiL. Θα λάβουν μέρος 18 προπονητές οι οποίοι θα ενημερωθούν για τα πάντα που αφορούν τη νέα ολυμπιακή κατηγορία.

 

Σε αυτό το προπονητικό σεμινάριο θα συμμετέχουν και τα μεγαλύτερα ελληνικά ονόματα της κλάσης, όπως είναι ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο Λεωνίδας Τσορτανίδης, η Αικατερίνη Δίβαρη, η Μαρίνα Χερουβείμ και άλλοι.

 

Το σεμινάριο ξεκινά την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Διοργανωτές είναι η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών Ιστιοπλοΐας (ΠΑ.Σ.Π.Ι.) και η διεθνή κλάση iQFOiL. 

Παράλληλα, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ετοιμάζεται για τα τεχνικά σεμινάρια των προπονητών που απασχολούνται σε όλες τις κατηγορίες, ολυμπιακές και μη. Τα σεμινάρια θα γίνουν στα γραφεία της ΕΙΟ από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν στο site της Ε.Ι.Ο. (www.eio.gr) οι σχετικές λεπτομέρειες για τη δήλωση συμμετοχής και το πρόγραμμα των τεχνικών σεμιναρίων.

 

                                                                 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕIO

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.