Στην πανελλήνια πρόκριση εθνικών ομάδων στις κατηγορίες optimist και ilca 4 συμμετείχε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών

Στην πανελλήνια πρόκριση εθνικών ομάδων στις κατηγορίες optimist και ilca 4 που πραγματοποιήθηκε από τις 14-19/03 στο Ναυτικό Όμιλο  Καλαμακίου, συμμετείχε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, με τους αθλητές οι οποίοι είχαν προκριθεί από το Περιφερειακό της Δυτικής Ελλάδος.

Στον αγώνα επικράτησαν δύσκολες καιρικές συνθήκες με καιρό με πολλές  αλλαγές,  μπουρίνια,  κρύο,  αέρα  μέχρι 28 knots κι ένα πολύ υψηλό επίπεδο  αθλητών από όλη την Ελλάδα!!!

Αναλυτικά σε ένα σύνολο 112 αθλητών optimist  ο ΚΩΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ πέρασε στον χρυσό στόλο και μέχρι την τελευταία  μέρα  ήταν κοντά  στην πρόκριση  του πανευρωπαϊκου, αλλά  δύο μέτριες κούρσες τον έριξαν στην βαθμολογία και τερμάτισε τελικά στην 43η θέση.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΟΥΣΚΑ,  πέρασε στον αργυρό  στόλο,  με πολύ καλές κούρσες καταλήγοντας στην 67η θέση. Στη συνεχεία  ο ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΡΓΥΡΟΣ στην 73 θέση και ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ στην 97 θέση. Στο ομαδικό  optimist της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, οι τρεις  από τους τέσσερις  αθλητές ήταν οι αθλητές μας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,  ΔΟΥΣΚΑ,  ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, μαζί με τη ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΑ του Ν.Ο.Αλεποχωρίου.

Στην κατηγορία Ilca4 η ΌΛΓΑ ΔΟΥΣΚΑ έδωσε τη μάχη της στα 25 κορίτσια και ο ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ στα 50 αγόρια.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του ομίλου μας για την συμμετοχή τους σε αυτό το σημαντικό αγώνα και στους προπονητές Δήμητρα Αρβανίτη και Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου.