«Στην προεδρία της Επιτροπής Γυναικών της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας η Έλενα Παπάζογλου

Αλυτάρχης ιστιοπλοΐας στο «Μπουένος Άιρες 2018» η Έλενα Παπάζογλου

«Στην προεδρία της Επιτροπής Γυναικών της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας η Έλενα Παπάζογλου

 

Σημαντική διάκριση είχαμε για την τεχνική σύμβουλο της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Έλενα Παπάζογλου. Συγκεκριμένα η κ. Παπάζογλου έχει εκλεγεί στην προεδρία της Επιτροπής Γυναικών της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Τη θέση διεκδίκησαν πέντε γυναίκες. Πέρα από την Κύπρο και την Έλενα Παπάζογλου είχαμε υποψηφιότητες από Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Αργεντινή και Ρωσία. Συνολικά η επιτροπή αποτελείται με πέραν των 80 γυναικών οι οποίες εμπλέκονται σε διάφορες επιτροπές της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Πέρα από την προεδρία που ψηφίστηκε η κ. Παπάζογλου, είχαμε και την εκλογή εκπροσώπου των γυναικών στην επιτροπή των διεθνών κλάσεων αλλά και την εκλογή αντιπροέδρου.

 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών αντιπροσωπεύει τις γυναίκες στο Council της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΙΟ, κ. Γιάννος Φωτίου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας συγχαίρουν την κ. Παπάζογλου για την ξεχωριστή αυτή διάκριση της η οποία έχει θετικότατο αντίκτυπο και στην Κυπριακή Ιστιοπλοΐα.»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.