Στο s/y Svetlana η πρωτιά, αποσύρθηκε λόγω ανέμου το s/y Valkyrie

Στο s/y Svetlana η πρωτιά, αποσύρθηκε λόγω ανέμου το s/y Valkyrie

 

Με την συμμετοχή 16 σκαφών πραγματοποιήθηκε το Α΄ σκέλος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Σκαφών Ανοικτής Θαλάσσης το οποίο έγινε το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου στην Λάρνακα.

 

Συνδιοργανωτές ήταν οι Begafigo, ΠΑΣΙΜΙΣ & ΠΟΝΑΘΑ. Το Σάββατο είχαμε μία μεγάλη ιστιοδρομία και την Κυριακή ακολούθησαν δυο μικρές ιστιοδρομίες.

 

Την 1η θέση κατέλαβε το s/y Svetlana έχοντας εξαιρετική απόδοση και πολύ καλά αποτελέσματα με δυο πρώτες θέσεις και μία τρίτη.

Τη 2η θέση κατέλαβε το s/y Thyphoon με μία τρίτη, μία δεύτερη και μία πρώτη θέση και την 3η θέση  το s/y Alpha έχοντας δυο δεύτερες θέσεις και μία τέταρτη.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν η αναγκαστική απόσυρση του s/y Valkyrie που αποτελούσε ουσιαστικά το φαβορί για την πρωτιά. Λόγω των δυνατών ανέμων κόπηκε ο ιστός στην κούρσα του Σαββάτου και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τους αγώνες.

 

Ένα άλλο από τα φαβορί για την πρωτιά ήταν το s/y Thyphoon που έμεινε στη δεύτερη θέση, πίσω από το s/y Svetlana που «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

 

Στο Β΄ σκέλος των αγώνων θα χωριστούν οι στόλοι σε δυο κατηγορίες. Στους αγώνες performance που θα γίνουν στην Λεμεσό και στους racing/cruisers οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στην Λάρνακα. Και οι δυο αγώνες θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

***Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι του Μιχαήλ Γιωργάκη, τον οποίο η ομοσπονδία ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.