Συναντησαμε την ομάδα Bic Techno

Συναντησαμε την ομάδα Bic Techno

Συναντησαμε την ομάδα Bic Techno T293 One Design στον Ναυτικό Ομιλο ΚερυνειαςΗ κλάση T293 One Design

Το διεθνώς εγκεκριμένο σκάφος Techno 293 OD για αθλητές κάτω των 12 ετών (κατηγορία ανάπτυξης) για αθλητές κάτω των 15 αλλά και κάτω των 17 ετών, μαζί με το Techno Plus για αθλητές κάτω των 19 ετών, έχει εκτιναξει την κλάση T293 μέσα σε λίγα χρόνια στα ύψη! Περισσότερα από 8.000 σκάφη 293 Techno πλέουν παγκόσμια.

 

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διαεξάχθηκε στο Cadiz στη Ισπανία, το 2019 συμμετείχαν πέρα απο 430 σκάφη με συμμετοχή 2 αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κερυνειας και εξαιρετικά αποτεέσματα!

Συναντησαμε την ομάδα Bic Techno

Η κλάση  έχει καθιερωθεί και η δυναμική που προκάλεσε η Techno 293 δεν είναι απλά ο μεγαλύτερος στόλος Ιστιοσανίδας/windsurf, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους στόλους στο άθλημα της ιστιοπλοΐας σε παγκόσμια βαση.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κερυνειας με τον Προπονητή τους Μηχάλη Παπαθεοχάρη γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα ωφέλη αλλά και την ομορφιά της ταχυτητας του σκάφους αυτού.

Στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κερυνειας συμμετέχουν παιδιά τόσο στην κατηγορία ανάπτυξης τόσο και στην αγωνιστική ομάδα με νίκες σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελα καθως κ επισης διακρίσεις με πανιταλικο, πανευρωπαϊκό κ παγκόσμιο πρωτάθλημα T293.

Σημερα έτοιμη στις εξελίξεις της αγοράς και της αγωνιστικής κοινοτητας της ιστιοσανιδας η Techno 293 εντυπωσιάζει με το Techno Foil για νεες αγωνιστικες δραστηριοτητες και αγώνες.

Οποισδήποτε αθλητής και αθλήτρια θέλει να αγωνιστεί με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, σε λογική τιμή  η κλάση Techno 293 είναι… του “σκάφους” σας!

Βρείτε τον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας  στο  Facebook

Διαβάστε επίσης