ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ FINN ΚΑΙ STAR ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ TECHNO ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΕ Ν.Ο.Ε.Φ. και Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ FINN ΚΑΙ STAR ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ TECHNO ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΕ Ν.Ο.Ε.Φ. και Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

Τρεις σημαντικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες στην ιστιοπλοΐα.

Η αρχή θα γίνει με το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Finn που διοργανώνει ο Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας από σήμερα μέχρι και 16 Δεκεμβρίου.

Το διάστημα 15 με 18 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης θα διεξαχθεί αγώνας στις κατηγορίες Techno 293 και Techno 293 Plus.

Αυτή η διοργάνωση γίνεται στα πλαίσια του «Athens International Sailing Week 2022», διότι την περίοδο που έγινε ο διεθνής αγώνας της Αθήνας οι ιστιοπλόοι σταTechno συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή και γι’ αυτό ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο You Tube και το Facebook.

Έτσι, ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τις ιστιοδρομίες σε μια κατηγορία που η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή σε διεθνές επίπεδο και έχει σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Αμέσως μετά ακολουθεί στον Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Star το οποίο ολοκληρώνεται στις 21 του Δεκεμβρίου.

 

                                                                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  ΕΙΟ                                

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.