«Θα το παλεύω μέχρι να πραγματοποιήσω το μεγάλο μου όνειρο»

Δεν τα κατάφερε για το Τόκιο η Νατάσα: «Θα το παλεύω μέχρι να πραγματοποιήσω το μεγάλο μου όνειρο»

 

Πάλεψε, προσπάθησε, έκανε τα λάθη της αλλά στο τέλος η Νατάσα Λάππα δυστυχώς δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που ήταν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

 

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RS:X της Βιλαμούρα στην Πορτογαλία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την Νατάσα Λάππα να καταλαμβάνει την 26η θέση και τον Αντρέα Καριόλου που έχει ήδη εξασφαλίσει θέση για το Τόκιο την 15η θέση.

 

Και οι δυο ιστιοπλόοι μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε δύσκολες συνθήκες μιας και ο αγώνας ήταν απρόβλεπτος με τον άνεμο να παίζει περίεργα παιχνίδια στους ιστιοπλόους σε αρκετές περιπτώσεις.

Η Νατάσα Λάππα παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κλείσει θέση για το Τόκιο είναι πεισμωμένη και αποφασισμένη να συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να εκπληρώσει μελλοντικά τα μεγάλα της όνειρα.

 

«Σίγουρα απογοητεύτηκα που δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου! Αλλά όσα πράγματα έμαθα αυτό τον τελευταίο μήνα είναι απίστευτο! Εγώ ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα, αν και είχα μερικές δυσκολίες το πάλευα μέχρι το τέλος. Τώρα ξέρω πια είναι τα λάθη μου και είμαι έτοιμη να τα δουλέψω και να γίνω καλύτερη. Ευχαριστήθηκα πολύ αυτό τον αγώνα, όσα λάθη και αν έκανα, έμαθα πολλά! Απέκτησα νέες εμπειρίες», μας ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε με νόημα: «Θα το παλεύω μέχρι να πραγματοποιήσω τους στόχους μου και το μεγάλο μου όνειρο».

 

Το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες κέρδισε η Γαλλίδα Πικόν, το χάλκινο η Ισραηλινή Σπιτσάκοφ και το αργυρό η Νοσέτι από την Πολωνία. Στους άνδρες το χρυσό κέρδισε ο Κόχεν από το Ισραήλ, το αργυρό ο συμπατριώτης του Ζούμπαρι και το χάλκινο ο Ολλανδός Μπαντλόε.

 

Θέση για το Τόκιο έκλεισαν η Ρωσία στους άνδρες και η Ελλάδα στις γυναίκες.