ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ILCA4

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ILCA4

Με τρεις ιστιοδρομίες ξεκίνησε στο Αίγιο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας ILCA 4 που διοργανώνει ο τοπικός ναυτικός όμιλος υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

Στα αγόρια τρέχουν 117 σκάφη και προηγείται ο Γεώργιος Κυπραίος του Ν.Ο. Πάρου με 12 βαθμούς (4, 2, 6). Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νικόλαος Προκοπίου του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 15 βαθμούς (6, 1, 8) και στη τρίτη ο Γεώργιος Μπήτρος του Ν.Ο. Αίγινας με 17 βαθμούς (13, 3, 1).

 

Στα κορίτσια αγωνίζονται 54 σκάφη και στην πρώτη θέση είναι η Τατιανή Μπουγιατιώτη του Ν.Α.Ο. Μάτι με 8 βαθμούς (1,2,5). Δεύτερη είναι η Ερμιόνη Γκίκα του Ν.Ο. Καλαμακίου με 9 βαθμούς (7, 1, 1) και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Μαρία Ελένη Καλακώνα του Ν.Ο Πάρου με 12 βαθμούς (4, 5, 3).

 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην πρώτη 10άδα των κοριτσιών βρίσκονται τέσσερις αθλήτριες το Ν.Ο Πάρου (έχει κατέβει με μεγάλη αποστολή 10 ιστιοπλόων) και μία από τον Ν.Ο. Σύρου, ενώ το πρώτο αγόρι ανήκει επίσης στον όμιλο της Πάρου.

 

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων φιλοξένησε μεγάλο προπονητικό καμπ της Ομοσπονδίας για την κατηγορία ILCA 4 και τα πρώτα αποτελέσματα ήδη φαίνονται.

 

Ο αγώνας ολοκληρώνεται την Παρασκευή και όσοι θέλουν μπορούν να τον παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση από το You Tube και το Facebook της ΕΙΟ.

 

 

                                                                      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ