4Η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ J24!

4Η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ J24!

 

 

 

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ιστιοπλοϊκή ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκαφών J24.

 

Το πρωτάθλημα έγινε στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας με τη συμμετοχή 41 πληρωμάτων από 8 χώρες. Το επίπεδο ήταν υψηλό και ο αγώνας έγινε ακόμα πιο απαιτητικός, διότι οι καιρικές συνθήκες (δεν φυσούσε αρκετός αέρας) επέτρεψαν να διεξαχθούν μόλις 5 ιστιοδρομίες.

 

Η ελληνική ομάδα ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και κατέκτησε την 4η τιμητική θέση με 25, 8 βαθμούς. Στις 5 ιστιοδρομίες το σκάφος μας τερμάτισε 11 (την αφαίρεσε ως τη χειρότερη κούρσα), 10, 1,8, 8 και 6 αντίστοιχα. 

Την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούσαν οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης  Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος (κυβερνήτης), Νικόλαος Μαύρος Νικόλαος Βαμβακόπουλος, Μαρία Μπόζη και ο Ιωάννης Φάκας του Ν.Ο. Κατερίνης.

 

Επόμενος μεγάλος αγώνας της ομάδας μας είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα J24 που διοργανώνει ο Ν.Ο. Θεσσαλονίκης από 9 έως 16 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.