Επίσημη πρώτη χθες βράδυ, για το 2022 Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C..

Επίσημη πρώτη χθες βράδυ, για το 2022 Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C..

15η Νοεμβρίου, 2022

Μετά την ημέρα εγγραφών στις 13 Νοεμβρίου, η χθεσινή μέρα περιλάμβανε ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής, αγώνες πρακτικής της επιτροπής αγώνων και στις 19:00 μια λαμπερή τελετή έναρξης με επίκεντρο τους Ιστιοπλόους & Προπονητές.

 

Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα, η Τελετή ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου και Προέδρου του The R.O.C. που εστίασε στους Ιστιοπλόους και τους Προπονητές, καθώς και σε όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην Εκδήλωση, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα, μετά από χρόνια σχεδιασμών.

 

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον Χορηγό Τίτλου της Εκδήλωσης, κ. Mike Shyrokov, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Chesva 2.0 Marine Contractors και εξέφρασε την εκτίμησή του για όλη την υποστήριξή του προς τον Όμιλο και την Εκδήλωση.

 

Ο κ. Shyrokov καλωσόρισε τους ιστιοπλόους και τους προπονητές και τους προέτρεψε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και συνεχάρη τον Όμιλο για τη διοργάνωση, όπως καμία άλλη στο παρελθόν και έκανε η οποία έκανε τον ιστιοπλοϊκό  κόσμο να επικεντρωθεί σε αυτό. Στο βήμα ακολούθησε ο Υπουργός Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Χατζηπαντελάς, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου για τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως αυτή, που προβάλλουν την Κύπρο σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου και εξέφρασε τη θέλησή του να διοργανώσει την εκδήλωση στον Όμιλο της κατεχόμενης μας Πόλης.

Επόμενος στο βήμα βρέθηκε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος εστίασε την ομιλία του στους χορηγούς και την τεράστια συμβολή τους, τόσο σε αθλητικές εκδηλώσεις όσο και στις επιτυχίες αθλητών βοηθώντας τους να ακολουθήσουν και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, σημειώνοντας την σημασία της προσφοράς τους σε όλα τα αθλήματα. Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος του Δήμου Γερμασόγειας κ. Κυριάκος Ξυδιάς και ο εκπρόσωπος του Δήμου Αμμοχώστου κ. Ανδρέας Βασιλείου. Ο Πρόεδρος του The R.O.C. παρουσίασε στη συνέχεια όλους τους Ιστιοπλόους & Προπονητές απαρτίζουν τους Elite συμμετέχοντες του The 2022 R.O.C. Chesva 2.0. Η Τελετή έκλεισε με πυροτεχνήματα, φαγητό και ποτό για όλους.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.