ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

 

 

Η ΕΙΟ συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη τη χώρα και αυτή τη φορά επισκέφθηκε την πανέμορφη Ζάκυνθο και τον τοπικό ναυτικό όμιλο.

 

 Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η πρόεδρος Νίκη Αναστασίου, την οποία συνόδευσαν η πρόεδρος της Επιτροπής Ανοιχτής Θαλάσσης Εριφύλη Βαρδάκη και το μέλος του Δ.Σ της ΕΙΟ Κώστας Γεωργόπουλος.

 

Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα του ομίλου και κατατέθηκαν προτάσεις, ενώ όλοι συμφώνησαν ότι η Σχολή προπονητών Γ΄ κατηγορίας θα βοηθήσει μελλοντικά τον Α.Ν.Ο. Ζακύνθου για μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών.

 

Το πολύ ευχάριστο που διαπίστωσαν οι εκπρόσωποι της ΕΙΟ είναι ότι πολλά παιδιά της Ζακύνθου ασχολούνται ή έχουν εκφράσει την επιθυμία να δοκιμάσουν το μαγευτικό άθλημα της ιστιοπλοΐας κι αυτό σημαίνει ότι ο όμιλος θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας σε οτιδήποτε χρειαστεί.

 

Μετά τη συνάντηση ακολούθησε η γιορτή τη ζακυνθινής κουλούρας που έγινε ξανά μετά από τρία χρόνια λόγω του Covid. Απονεμήθηκαν έπαθλα στους διακριθέντες αθλητές του ομίλου το 2022 και οι μαθητές της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του Α.Ν.Ο.Ζ παρέλαβαν τα διπλώματά τους.

 

Μάλιστα, με την ευκαιρία της επετείου των 30 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής, τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο πρώην πρόεδρος του ομίλου Γιάννης Μαρίνος, όπου επί της προεδρίας του το 1993 ιδρύθηκε η Σχολή, ο πρώτος εκπαιδευτής της Σχολής Άκης Ποταμίτης και ο πρώην πρόεδρος Νίκος Κότης, όπου επί της προεδρίας του αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε η Σχολή.

 

 

 

 

 

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ   ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ  ΕΙΟ 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.