ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ILCA 4 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ Ν.Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ILCA 4 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ Ν.Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

 

 

Έναν πολύ ωραίο αγώνα διοργάνωσε ο Ν.Α.Ο. Κέρκυρας. Ο λόγος για το Περιφερειακό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στην κατηγορία ILCA 4.

 

Έλαβαν μέρος 22 αθλητές και αθλήτριες από 6 ομίλους και συγκεκριμένα τους Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, Ι.Ο. Κέρκυρας, Ν.Ο. Βόνιτσας, Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας, Ι.Ο. Ιωαννίνων και Ν.Ο. Βορείου Ιονίου.

 

Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έγινε ανταγωνιστικός αγώνας, δεδομένου ότι με το τέλος των Περιφερειακών πρωταθλημάτων θα προκύψει ο αριθμός των ιστιοπλόων που θα λάβει μέρος στην πανελλήνια πρόκριση για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας  στην κατηγορία ILCA 4.

 

Έγιναν 5 ιστιοδρομίες και νικητής ήταν ο Παντελής Κυρίκος του Ν.Ο. Βόνιτσας, ιστιοπλόοι του οποίου μοιράστηκαν τις πρώτες τέσσερις θέσεις.

 

Αναλυτικά οι πρώτοι 10 νικητές ήταν:

 

  1. Παντελής Κυρίκος Ν.Ο. Βόνιτσας
  2. Μελίνα Γκατζίνη Ν.Ο. Βόνιτσας
  3. Ιωάννης Τζεφριός Ν.Ο. Βόνιτσας
  4. Θεόδωρος Φεγγάρης Ν.Ο. Βόνιτσας
  5. Χάρης – Αγγελος Γούργος Ν.Α.Ο. Κέρκυρας
  6. Κωνσταντίνος – Μάριος Ανδριώτης Ι.Ο. Κέρκυρας
  7. Εμμανουήλ Κάγκας Ν.Α.Ο. Κέρκυρας
  8. Γεώργιος Λάτσας Ν.Α.Ο. Κέρκυρας
  9. Γεώργιος Κιτσαντάς Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας
  10. Βασίλειος Ντάγκας Ν.Α.Ο. Κέρκυρας

 

                                                                ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.