Φιλανθρωπική Εκδήλωση: Kολυμβητικός Περίπατος – “Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας

Φιλανθρωπική Εκδήλωση: Kολυμβητικός Περίπατος – “Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας

Kολυμβητικό περίπατο για φιλανθρωπικό σκοπό, διοργανώνει η Κition Ocean Marina την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 με αφετηρία την Μαρίνα Λάρνακας και τερματισμό στο αεροδρόμιο της πόλης (περιοχή Μακένζι), στην παρουσία και του Έντιμου Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Φίλιππου Χατζηζαχαρία, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η εκδήλωση.

 

Ο Κολυμβητικός Περίπατος “Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας” θα εκκινήσει στις 10.30 το πρωί από τη Μαρίνα Λάρνακας, με τη συμμετοχή 10 αθλητών, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε μια εντυπωσιακή διαδρομή κολύμβησης και αφού φθάσουν μέχρι το αεροδρόμιο, θα επιστρέψουν στην αφετηρία.

 

Για τους μικρούς φίλους που θα επισκεφθούν το χώρο της Μαρίνας, θα υπάρχουν παιχνίδια, καθώς θα προσφέρεται φαγητό και ποτό στο Marina Market. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση, θα διατεθούν προς ενίσχυση του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου για παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις. 

Μια συνέχεια των δράσεων της Kition Ocean Marina για κοινωνική προσφορά, σε συνδυασμό με ευχάριστες δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Δήμο Λάρνακας και τον ίδιο τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, ο οποίος θα δώσει το παρόν του.

 

Προσκαλείσθε όπως με τα παιδιά σας επισκεφθείτε την Μαρίνα Λάρνακας για μια ευχάριστη Κυριακή και ενισχύσετε την προσπάθεια μας, σε συνδυασμό με τη συνεισφορά στην ανάπτυξη και την ευημερία των νέων στην τοπική μας κοινότητα.

 

Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας με μια εισφορά που θα ενισχύσει το αξιέπαινο έργο του Ιδρύματος Χριστίνα Αποστόλου. Όλες οι πληροφορίες στο QR Code που περιλαμβάνεται στην πρόσκληση, καθώς και στα γραφεία της Kition Ocean Marina.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.