«Πόντιση Αμφορέων στο Σκάφος Ελπίδα στη Θαλάσσια Προστατευόμενη Περιοχή Λάρνακας»

«Πόντιση Αμφορέων στο Σκάφος Ελπίδα στη Θαλάσσια Προστατευόμενη Περιοχή Λάρνακας»

Αντιπροσωπεία της Kition Ocean Marina συμμετείχε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου,  σε εκδήλωση Πόντισης Αμφορέων σε βάθος 30 μέτρα στο ναυάγιο «Ελπίδα» στη Θαλάσσια προστατευόμενη Περιοχή Λάρνακας (Περιοχή Βορόκλινης-Πύλας), με σκοπό τη δημιουργία τεχνητού ύφαλου στην περιοχή.

Η Kition Ocean Marina, στα πλαίσια του έργου της, υποστηρίζει πάντα κάθε προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη του υποθαλάσσιου πλούτου της Λάρνακας και της ευρύτερης περιοχής.

Συγχαρητήρια στην εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας και στο Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών για την πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της Θαλάσσιας Προστατευόμενης Περιοχής της Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν εδέσματα από λεοντόψαρα, τα οποία ετοίμασαν  μαθητές και καθηγητές του Κλάδου Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων ως επίσης παρουσιάστηκαν κοσμήματα από πτερύγια από Λεοντόψαρα, από τον κλάδο Σχεδιασμού και κατασκευής ενδυμάτων από την Τεχνική και Επαγγελματική σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λάρνακας.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας, ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λάρνακας, ο Ιδρυτής της Kition Ocean Holdings, Ο διευθυντής της Μαρίνας Λάρνακας, εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού, τοπικοί φορείς και κοινοτάρχες, διευθυντές ξενοδοχείων της πόλης, εκπρόσωποι εταιρειών και ομίλων καταδύσεων, καθώς και δημοσιογράφοι.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.