Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ

Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ

ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

 

 

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είναι από τις πρώτες στον ελληνικό αθλητισμό που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν καταθέσει εγγράφως στην ΓΓΑ την πρόταση για τη δημιουργία μητρώου αθλητικών φορέων. Και γι’ αυτό εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή της για την πρόσφατη εξαγγελία του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Η διοίκηση της ΕΙΟ, όμως, είναι υποχρεωμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας των σωματείων μελών της που ζήτησε η ΓΓΑ και σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της η Ομοσπονδία δεν ανταποκρίθηκε μαζί με άλλες 18 ομοσπονδίες.

 

Το έγγραφο της ΓΓΑ στάλθηκε στις 14 Απριλίου και δόθηκε διορία μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα. Μια περίοδο που οι πάντες ήταν σε καραντίνα και οι όμιλοι κλειστοί.

 

Στις 29 Απριλίου η ΕΙΟ έστειλε στη διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ απαντητικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ενημέρωνε ότι στην ιστοσελίδα της είναι αναρτημένα όλα τα στοιχεία των ομίλων. Αλλά όσον αφορά για τον υπεύθυνο κάθε ομίλου είναι αδύνατον να ανταποκριθεί, διότι λειτουργούσε με προσωπικό ασφαλείας, συν ότι τον υπεύθυνο τον ορίζει το κάθε σωματείο.

 

Η ΕΙΟ ενημέρωσε τους ομίλους και ζήτησε να απευθυνθούν τα ίδια τα σωματεία στην ΓΓΑ και να δηλώσουν τον υπεύθυνό τους με όλα τα στοιχεία του. Επανήλθε, μάλιστα, στις 8 Μαϊου με νέο έγγραφο στην αρμόδια υπηρεσία της ΓΓΑ, την οποία ενημέρωσε για τις ενέργειές της.

 

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως στην ιστοσελίδα της ΕΙΟ είναι αναρτημένα όλα τα στοιχεία των ομίλων, η Ομοσπονδία τα έστειλε σε πλήρη κατάλογο μαζί με τα ονόματα των υπεύθυνων 47 ομίλων όπως με τη σειρά τους ενημέρωσαν την ΕΙΟ.

 

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, δηλαδή, όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά ίσα ίσα που μέσα στην πανδημία και με προσωπικό ασφαλείας έκανε τα πάντα για να συνδράμει στην πιο γρήγορη δημιουργία του μητρώου αθλητικών φορέων το οποίο θα λύσει χρόνια γραφειοκρατικά προβλήματα.

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.