ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η Β’ ΦΑΣΗ

 

 

 

Την Β΄ φάση των ειδικών σεμιναρίων για τους κανονισμούς ιστιοπλοϊας θα διοργανώσει η ΕΙΟ το διήμερο 13 και 14 Μαϊου. Θα λάβουν μέρος προπονητές, κριτές και το δεύτερο γκρουπ των αθλητών και αθλητριών των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών που δεν παρακολούθησαν τα μαθήματα της Α΄ φάσης.

 

Όπως και την πρώτη φορά έτσι και τώρα θα διδάξει ο φημισμένος Κροάτης διεθνής κριτής Νέβεν Μπάραν.

 

Τα σεμινάρια θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης στην αγγλική γλώσσα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και θα μεταδοθούν σε Live Streaming στο Youtube της ΕΙΟ και στο Facebook της Ομοσπονδίας https://www.facebook.com/Hellenic Sailing Federation.

 

Η διοργάνωση των σεμιναρίων έχει προκαλέσει αίσθηση στον χώρο της ιστιοπλοΐας και όχι μόνο και ο υφυπουργός αθλητισμού Λ. Αυγενάκης έστειλε στη διοίκηση της ΕΙΟ συγχαρητήρια επιστολή.

 

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρει: «Θέλω δια της παρούσης να σας εκφράσω συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας να διοργανώσετε σεμινάριο κανονισμών για τους αθλητές των εθνικών ομάδων μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Οι ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες ζούμε, πέρα από τις δυσκολίες, γεννούν και στο πεδίο του αθλητισμού ευκαιρίες. Μια τέτοια αποτελεί και η δική σας πρωτοβουλία, όπου πλήρως εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία προσφέρετε στους αθλητές μας εξειδικευμένη γνώση που την έχουν ανάγκη, ιδίως σε περίοδο προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Είναι πολύ σημαντικό σε μια τέτοια συγκυρία ο αθλητισμός να δίνει το μήνυμα της μη αποξένωσης και της διαδραστικότητας μέσω σύγχρονων μεθόδων.»

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ