ΜΕ 183 ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΟΠΤΙΜΙΣΤ, ILCA 4 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΕ LIVE STREAMING

ΜΕ 183 ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΟΠΤΙΜΙΣΤ, ILCA 4 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΕ LIVE STREAMING

 

 

 

Όλα είναι έτοιμα στα Χανιά για το Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 που αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται το Σάββατο με τη συμμετοχή 183 σκαφών από 16 ομίλους. Τα 125 σκάφη θα είναι Οπτιμιστ και τα υπόλοιπα 58 θα είναι ILCA 4.

 Η διοίκηση, τα μέλη και οι εθελοντές του Ι.Ο Χανίων έχουν οργανωθεί για την επιτυχία αυτού του σπουδαίου αγώνα που θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube και το Facebook.

 

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, άλλωστε, πάντα μεταδίδει ζωντανά τα σημαντικά πρωταθλήματα σε ολόκληρη τη χώρα κι αυτό από τη μια αυξάνει το κίνητρο διάκρισης των ιστιοπλόων κι από την άλλη δίνει την ευκαιρία στους φίλους τους αθλήματος να απολαμβάνουν τις ιστιοδρομίες σε πραγματικό χρόνο.

 

Προηγήθηκε ένα πολύ σημαντικό προπονητικό καμπ που διοργάνωσε στην όμορφη πόλη της Κρήτης η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία υλοποιώντας τη βασική αρχή της που είναι η ανάδειξη ταλέντων από την Περιφέρεια ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Αντζελες.

 

Οι αθλητές και οι αθλήτριες στις δύο κατηγορίες είχαν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν καλύτερα για τον αγώνα από τον οποίο στο τέλος όλων των Περιφερειακών πρωταθλημάτων θα προκύψει ο αριθμός που λάβει μέρος στην πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων.

 

Ταυτόχρονα οι ιστιοπλόοι των Οπτιμιστ και των  ILCA 4 διδάχθηκαν πολλά πράγματα από τους προπονητές τους πάνω στην προετοιμασία του σκάφους, τις εκκινήσεις και τους κανονισμούς.

 

Υ.Γ.: Οι φωτογραφίες είναι από το προπονητικό καμπ που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο. Χανίων 

 

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ   ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ  ΕΙΟ 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.