ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΟΠΤΙΜΙΣΤ, ILCA 4 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΟΠΤΙΜΙΣΤ, ILCA 4 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ένα ακόμη μεγάλο προπονητικό καμπ διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία υλοποιώντας τη βασική αρχή της που είναι η ανάδειξη ταλέντων από την Περιφέρεια ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Αντζελες.

 

Αυτή τη φορά το καμπ θα διεξαχθεί στον Ι.Ο. Χανίων και αφορά τις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου που με δυναμικό 25 ομίλων αποτελεί τη δεύτερη σε Ανάπτυξη Περιφέρεια της χώρας. Θα λάβουν μέρος 112 ιστιοπλόοι. Θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

 

Αμέσως μετά στις 22 του μήνα και μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Περιφερειακό πρωτάθλημα των δυο κατηγοριών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες, δηλαδή, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πληρέστερη  προετοιμασία ενόψει του αγώνα.

 

Για τα Οπτιμιστ υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Αντώνης Δροσόπουλος και για τα ILCA 4 ο Χάρης Γκανιάτσας.

 

Θα διδάξουν ακόμη ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Θοδωρής Καλογερής, ο κριτής Παύλος Σκυλίτζης και ο Race Officer Παναγιώτης Δημητριάδης.

 

Το καμπ περιλαμβάνει προπονήσεις, αγώνες, ασκήσεις εκκίνησης, αρμάτωμα και ξαρμάτωμα σκαφών, θεωρία με βιντεοπροβολές και ανάλυση κανονισμών.

 

Το ενδιαφέρον των ιστιοπλόων είναι πολύ μεγάλο και ο Ι.Ο Χανίων είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τους αθλητές, τους γονείς τους και τους προπονητές σε ένα καμπ με τεράστια σημασία για το αύριο του αθλήματος.

 

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ   ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ  ΕΙΟ 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.