ΜΕ 89 ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ILCA4 – ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΜΕ 89 ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ILCA4 – ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

 

Ένα ακόμη Περιφερειακό πρωτάθλημα πρόκειται να διεξαχθεί αυτές τις ημέρες στην Κατερίνη. Ο λόγος για το πρωτάθλημα Β. Ελλάδος στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 που διοργανώνει ο τοπικός ναυτικός όμιλος.

 

Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη κι αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας, δεδομένου ότι το επίπεδο των ιστιοπλόων που θα λάβουν μέρος είναι υψηλό.

 

Συνολικά θα τρέξουν 89 σκάφη. Τα 73 αφορούν τα Οπτιμιστ από 7 ομίλους της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα τους ΟΘΑ, ΝΟΘ, ΝΟΑ, ΝΑΟΚΘ, ΙΟΘ, ΟΦΘ και Ν.Ο Κατερίνης.

 

Στα ILCA 4 έχουν δηλώσει συμμετοχή 16 σκάφη από 6 ομίλους που είναι οι ΟΘΑ, Ι.Ο. Καβάλας, ΝΟΘ, ΝΟΑ, ΝΑΟΚΘ και ΟΦΘ.

 Ο αγώνας ξεκινά αύριο Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

 

Στο περιθώριο του πρωταθλήματος Β. Ελλάδος και συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα θα διεξαχθεί Περιφερειακή συνδιάσκεψη, στην οποία θα λάβουν μέρος το προεδρείο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και εκπρόσωποι όλων των ομίλων της περιοχής.

 

Η ατζέντα θα περιλαμβάνει όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τα σωματεία της Περιφέρειας, με κορυφαίο αυτό των εγκαταστάσεων.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.