Νέες τιμές ανακοινώνει η Kition Ocean Marina στα τέλη ελλιμενισμού στη Μαρίνα Λάρνακας

default

Δελτίο Τύπου

 

 

Νέες τιμές ανακοινώνει η Kition Ocean Marina στα τέλη ελλιμενισμού στη Μαρίνα Λάρνακας

 

Η Kition Ocean Marina διαχειρίστρια εταιρεία της Μαρίνας Λάρνακας ανακοινώνει ότι τα τέλη ελλιμενισμού της Μαρίνας από την 1η Απρίλιου 2023 αναπροσαρμόζονται.

 

Ως δείγμα εκτίμησης προς τους υφιστάμενους πελάτες της, αποφάσισε να επιτρέψει το μειωμένο τέλος ελλιμενισμού που ίσχυε το 2022, να ισχύει για τον Απρίλιο του 2023, για όλους τους πελάτες που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν στην ετήσια ανανέωση συμβολαίου, (παρά την ετήσια έκπτωση που λαμβάνουν), προσφέροντας έτσι ένα επιπλέον ποσοστό έκπτωσης.

 

Ως εκ τούτου η εταιρεία, αναπροσαρμόζει, από τo Σάββατο 01.04.2023, τις νέες τιμές/ταρίφες στη Μαρίνα Λάρνακας.

 

Οι αυξήσεις στις ταρίφες ήταν αναγκαίες και η εταιρεία προσπαθώντας να στηρίξει ολόκληρο τον οικονομικό τομέα στην Κύπρο, κράτησε το χαμηλότερο δυνατόν ποσοστό αύξησης. Πρέπει να τονίσουμε πως η απόφαση αυτή λήφθηκε στα πλαίσια της νέας οικονομικής πολιτικής της εταιρείας.

 

Καθώς η ποιότητα και η συνέπεια της Μαρίνας Λάρνακας, είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά, στόχος και σκοπός είναι η συνεχής προσφορά άριστης εξυπηρέτησης στους συνεργάτες και πελάτες της.

 

Η Μαρίνα Λάρνακας εξακολουθεί να είναι κατά πολύ η πιο οικονομική επιλογή για ελλιμενισμό σκαφών παρέχοντας 24ωρη επανδρωμένη και στελεχωμένη επαγγελματική φύλαξη και λειτουργία, προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης σε κάθε ιδιοκτήτη σκάφους, δωρεάν Wi-Fi,  καθαρούς χώρους υγιεινής, όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα για όλο το κοινό, 135 αναμορφωμένους ελεγχόμενους χώρους στάθμευσης για το κοινό, εστιατόριο, καφετερία, χώρους αναψυχής για μικρά παιδιά, το «Marina Market» όπου τα μικρά ξύλινα σπιτάκια μας, πωλούν γλυκές και αλμυρές επιλογές σε προσιτές τιμές και άλλα πολλά.

 

Παρά το πολυδάπανο μεγαλεπήβολο έργο που έχει αναλάβει η εταιρεία με την ανάπλαση του Λιμανιού και της Μαρίνας, η εταιρεία καλείται να συντηρεί καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών την υφιστάμενη γερασμένη Μαρίνα που ανάλαβε σε πολύ κακή κατάσταση, διατηρώντας την σε υψηλά επίπεδα λειτουργείας, επωμιζόμενη τεράστια επιπρόσθετα ποσά.  Για τούτο, δεν πρόκειται να επιτρέψει οποιαδήποτε υπόθεση ή αμφισβήτηση, των προθέσεων της αλλά και του έργου της.

 

Όλες οι πληροφορίες για τη Μαρίνα Λάρνακας και γενικά οι δραστηριότητες, οι εκδηλώσεις και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της Μαρίνας Λάρνακας (www.larnaca-marina.com.cy) καθώς και στις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Facebook:  @Larnaca Marina | Instagram: @larnacamarina_official |Linked In: Larnaca Marina

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.