Διαδικτυακά Μαθήματα Για Ναυτιλλομένους

Διαδικτυακά Μαθήματα Για Ναυτιλλομένους

Διαδικτυακά Μαθήματα Για Ναυτιλλομένους

Η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ναυσιπλοΐας Μπλε Ποσειδών είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία της με τους εκπαιδευτές: Μάνο Ρούδα,  Αλέξανδρο Ρετσίνα, Νίκο Μαζαράκη και Αργύρη Γρηγορίου .

Η συνεργασία αυτή δίνει την δυνατότητα στην σχολή να προσφέρει στον κόσμο της εξειδικευμένα Διαδικτυακά Μαθήματα Για Ναυτιλλομένους όπως είναι η Συμβατική Ναυτιλία, Ηλεκτρονική Ναυτιλία, VHF, Ηλεκτρολογικά σκάφους, Μηχανολογικά σκάφους, Συστήματα προώσεως, χειρισμοί σχοινιών και κάβων στο δέσιμο, Καταστάσεις ανάγκης και ασφάλεια, Ναυτική εθιμοτυπία και πολλά άλλα που θα ανακοινώνονται έγκαιρα.

Τα Διαδικτυακά Μαθήματα Για Ναυτιλλομένους θα είναι με περιορισμένο αριθμό ατόμων με μέγιστον αριθμό τα 10 άτομα θα έχουν διάρκεια τρεις ώρες και στο τέλος κάθε μαθήματος θα υπάρχουν εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης παρακολούθησης του μαθήματος και επιτυχίας στις εξετάσεις. Το κόστος θα ανέρχεται στα €60,00 το κάθε μάθημα και σε περίπτωση που επιλέξετε δύο ή περισσότερα μαθήματα θα υπάρχει έκπτωση 10% στο τελικό ποσό.

Τα πρώτα μαθήματα θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα με την ακόλουθη σειρά

Ναυτοσύνη και Εθιμοτυπία 19/04/2023 19:00-22:00 €30,00 (Αργύρης Γρηγορίου )

Καταστάσεις ανάγκης και ασφάλεια 20/04/2023 19:00-22:00 ( Αργύρης Γρηγορίου)

Ηλεκτρολογικά σκάφους 25/04/2023 19:00-22:00 ( Αλέξανδρος Ρετσίνας )

Μηχανολογικά σκάφους 26/04/2023 19:00-22:00  ( Αλέξανδρος Ρετσίνας )

 

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στα Διαδικτυακά Μαθήματα Για Ναυτιλλομένους

Αίτηση Εγγραφής

* Μην προχωράτε στην πληρωμή αν δεν έχετε λάβει προηγούμενος επίσημα email με την αποδοχή της αίτησης σας και ότι υπάρχουν θέσεις κενές.

* Για σύνολα ατόμων που το επιθυμούν κάποια από τα μαθήματα κατόπιν συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται και πρωινές ώρες.

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές μας εδώ:

Μάνος Ρούδας – Αργύρης Γρηγορίου

Αλέξανδρος Ρετσίνας – Αργύρης Γρηγορίου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.