ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με 6 ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε στην γραφική Λίμνη της Β. Εύβοιας το Περιφερειακό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA4.

Οι υπεύθυνοι του Ν.Ο. Λίμνης διοργάνωσαν έναν θαυμάσιο αγώνα σε θάλασσα και στεριά. Οι 64 ιστιοπλόοι από 6 ομίλους (Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες, Ι.Ο. Χαλκίδας, Ν.Ο. Σκιάθου, Ν.Ο. Αταλάντης, Ν.Ο. Διαύλου Ωρεών και Ν.Ο. Λίμνης) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απόλαυσαν συναρπαστικές κούρσες.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες, αθλητές του οποίου κέρδισαν τις πρώτες θέσεις σε αγόρια και κορίτσια στα Οπτιμιστ.

Στα αγόρια οι τρεις πρώτοι ήταν οι Δημήτρης Γαλανός με 9 βαθμούς, Απόστολος Καρκαλιάς με 15β. και Ευάγγελος Αντωνόπουλος με 19β.

Στα κορίτσια πρώτευσαν οι Μαρκέλλα Κοτινοπούλου με 14β., Ευαγγελία Μουσούλη με 42β. και Κωνσταντίνα Κολοβού με 69β.

Στα ILCA 4 νικητής ήταν ο Μενέλαος Τσιάνας του Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες με 5 βαθμούς και ακολούθησαν ο Αντώνης Κεσμετζής του ίδιου ομίλου με 18β. και ο Θεμιστοκλής Ιατρού του Ι.Ο. Χαλκίδας με 31 βαθμούς.Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Ελένη Κοτινοπούλου του Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες με 11β. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Κωνσταντίνα Τριγκώνη του ίδιου ομίλου με 12 βαθμούς και στην τρίτη η Κωνσταντίνα Χατζηγιάννη του Ι.Ο. Χαλκίδας με 34 βαθμούς.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.