ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 2021»  

 

      ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

              «ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 2021»  

 

 

Μία πολύ μεγάλη διεθνή διοργάνωση πρόκειται να φιλοξενήσει η χώρα μας. Πρόκειται για την «30η Athens International Sailing Week 2021», το πρώην Eurolymp, που θα διεξαχθεί στον Σαρωνικό κόλπο από τις 4 έως και τις 14 Νοεμβρίου.

Τον αγώνα διοργανώνει η ΕΙΟ σε συνεργασία με 6 ομίλους και θα χωριστεί σε δυο φάσεις. Από 4 μέχρι και 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι διεθνείς κατηγορίες και συγκεκριμένα τα Οπτιμιστ (Ν.Ο.Π. Φαλήρου), 420 και Waszp (Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας), Λέιζερ 4,7 (Ν.Ο Καλαμακίου), Techno 293 και Plus (Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης) και Lightning (Ν.Α.Ο. Βούλας).

Το διάστημα 9 έως 14 Νοεμβρίου θα γίνει ο αγώνας των ολυμπιακών κατηγοριών – παλιών και νέων – που ταυτόχρονα θα είναι και τα πανελλήνια πρωταθλήματα από τα οποία θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες.

Ο Ν.Ο.Π Φαλήρου θα διοργανώσει τα 470 mixed, τα Nacra 17 και τα 49er ανδρών, γυναικών, ο ΝΑΟ Βούλας τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ και ο Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης τα IQFOIL ανδρών, γυναικών.

Στον Ν.Ο.Ε. θα γίνουν οι ιστιοδρομίες των ΦΙΝΝ και των ΑμεΑ, δηλαδή τα 2,4 mr και τα Hansa 303 και 2,3.

Η πρώτη κούρσα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή και μέχρι τότε θα δηλώνονται οι συμμετοχές. Από το εξωτερικό έχουν ήδη δηλωθεί σκάφη από Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μάλτα, Ιταλία και Κύπρο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ                                             

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.