ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ 2ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ILCA 6, ILCA 7 KAI 470 MIXED

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ 2ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ILCA 6, ILCA 7 KAI 470 MIXED

 

 

Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» η 2η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις κατηγορίες ILCA 6 γυναικών, ILCΑ 7 ανδρών και 470 mixed που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

 

Οι καιρικές συνθήκες συνέβαλαν για τη διεξαγωγή ενός πολύ δυνατού αγώνα. Οι ιστιοπλόοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μέχρι την τελευταία ιστιοδρομία έγινε μάχη για τις πρώτες θέσεις.

 

Στα 470 mixed έγιναν 11 ιστιοδρομίες και την πρώτη θέση μεταξύ 6 σκαφών κατέκτησαν οι Α. Π. Σπανάκη – Ο.Ε. Σπανάκης του Ι.Ο.Π. με 15 βαθμούς. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Μ. Παππά – Ν. Γιωτόπουλος (Ι.Ο.Π/Ν.Ο.Θ.) με 17β. και τρίτοι οι Ε.Λ. Γιαννούλης – Ε. Γιαννούλη επίσης του Ι.Ο.Π. με 31 βαθμούς.

 Στα ILCA 7 ανδρών τα 24 σκάφη έτρεξαν 9 κούρσες και νικητής ήταν ο Δ. Παπαδημητρίου του Ν.Ο.Β. με 18 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Α. Παναγιωτίδης του Ν.Ο.Θ. με 22 β. και την τρίτη ο Α. Μπουγιούρης του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 36 βαθμούς.

 

Στα ILCA 6 γυναικών μετά από 11 κούρσες και σε σύνολο 14 σκαφών νικήτρια ήταν η Β. Πορτόλου του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης με 27 βαθμούς. Ακολούθησε η Ε. Γκίκα του Ν.Ο. Καλαμακίου με 30 β. και τρίτη ήταν η Μ. Βλάχου του ΝΟ. Αμφιθέας με 31 βαθμούς.

 

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ  

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.