ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ILCA 6, ILCA 7 KAI 470 MIXED

ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ILCA 6, ILCA 7 KAI 470 MIXED

 

 

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο αγώνας της 2ης πανελλήνιας πρόκρισης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις κατηγορίες ILCA 6 γυναικών, ILCΑ 7 ανδρών και 470 mixed που διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

 

Στα 470 mixed έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες και στα 6 σκάφη προηγούνται οι Α. Π. Σπανάκη – Ο.Ε. Σπανάκης του Ι.Ο.Π. με 6 βαθμούς. Ακολουθούν οι Μ. Παππά- Ν. Γιωτόπουλος (Ι.Ο.Π/Ν.Ο.Θ.) με 9β. και οι Ν. Μπριλάκης – Ρ. Κλωναρίδου (Ι.Ο.Π./Ν.Ο.Θ.) με 14β.

 Στα ILCA 7 ανδρών τα 24 σκάφη έχουν τρέξει πέντε κούρσες και στην πρώτη θέση ανέβηκε ο Δ. Παπαδημητρίου του Ν.Ο.Β. με 7 βαθμούς. Δεύτερος είναι ο Α. Παναγιωτίδης του Ν.Ο.Θ. με 12 β. και τρίτος ο Α. Μπουγιούρης του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 14 βαθμούς.

 

Στα ILCA 6 γυναικών μετά από πέντε κούρσες και σε σύνολο 14 σκαφών προηγείται η Ε. Γκίκα του Ν.Ο. Καλαμακίου με 8 βαθμούς. Ακολουθεί η Β. Πορτόλου του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης επίσης με 8 β. και στην τρίτη θέση είναι η Τ. Μπουγιατιώτη του Ν.Ο. Αμφιθέας με 14 βαθμούς.

 

Ο αγώνας ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη.

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ  

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.