ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 420 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 420 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Στην τελική ευθεία έχει μπει στη Βραζιλία το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας και οι Ελληνες ιστιοπλόοι συνεχίζουν να δίνουν έναν πολύ ωραίο αγώνα.

 

Στα 420 γυναικών δεν έγιναν ιστιοδρομίες (έχουν διεξαχθεί έξι) και οι πρωταθλήτριες κόσμου και Ευρώπης του 2023 Ιακωβίνα Κερκέζου – Δανάη Γιαννούλη είναι 4ες με 24 βαθμούς μεταξύ 21 σκαφών.

 

Οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας διεκδικούν μετάλλιο, δεδομένου ότι το δεύτερο σκάφος από το Ισραήλ έχει 20β. και το τρίτο από την Τουρκία 23β.

 

Στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών τα αδέλφια Δημήτρης και Νίκος Σουρλατζής μετά και την 8η ιστιοδρομία έπεσαν στην 9η θέση με 57 βαθμούς σε σύνολο 24 πληρωμάτων

 

Στην έβδομη και όγδοη ιστιοδρομία οι αθλητές μας τερμάτισαν 14οι και 12οι αντίστοιχα.

 Στα ILCA6 γυναικών μετά από οκτώ ιστιοδρομίες η Αργυρώ Κουραβέλου εξακολουθεί να είναι 9η με 79 βαθμούς σε σύνολο 45 σκαφών. Στις δύο τελευταίες κούρσες η ιστιοπλόος της Εθνικής ομάδας τερμάτισε 18η και 14η αντίστοιχα.

 

Στα ILCA6 αγοριών τα 48 σκάφη έχουν τρέξει οκτώ ιστιοδρομίες και ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης είναι 18ος με 114 βαθμούς. Στην έβδομη και όγδοη κούρσα τερμάτισε 25ος και 14ος αντίστοιχα.

 

Στα iQFOiL τα 32 σκάφη έχουν τρέξει 15 ιστιοδρομίες και ο Πέτρος Κονταρίνης είναι 14ος με 173 βαθμούς. Στις τρεις τελευταίες κούρσες ο αθλητής μας ήταν 19, 25 και 22 αντίστοιχα.

 

Ο αγώνας ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο.

 

Υ.Γ.: Στη φωτογραφία τα αδέρφια Δημήτρης και Νίκος Σουρλατζής

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.